Депутати Рівнеради на своїй сесії підтримали загальнонаціональний страйк. За - проголосувало 30 міських обранців. Міський голова Рівного між тим зазначив, що звернення не стосується комунальних підприємств. Тому, мовляв, вони не страйкуватимуть, а працюватимуть в звичному режимі.

Рівнянка Ельвіра Павлюк на сесію Рівне ради потрапила вперше. Учора жінка написала звернення до міського голови і зібрала під ним підписи голів 15-ти громадських організацій. Просить Володимира Хомка не допустити переслідування студентів, які вийшли на Майдан.

Виступити на сесії із цим зверненням жінці не вдалося. Натомість, міські обранці проголосували за інший проект рішення. У ньому звертаються вже не до міського голови, а до керівників вищих та середніх навчальних закладів міста.

Після того як депутати проголосували за це звернення на розгляд виносять інше. Про страйк у Рівному.

Окремим депутатам слово страйк не подобається. Хочуть його замінити на інше.

Мар'ян Года просить доопрацювати текст звернення. Проте слово страйк таки залишили. В результаті 30 депутатів таки проголосували за цей проект рішення. Міський голова Рівного одразу попередив, комунальних підприємств це звернення не стосується.

І на центральному Майдані Рівного замайорить прапор Європи. Спочатку міські обранці пропонували підняти стяг на Майдані Просвіти 1, біля Рівне нської облдержадміністрації. Проте таку пропозицію більшість не підтримала. Потім вирішили встановити додатковий флагшток навпроти Укрпошти. Саме на ньому і майорітиме прапор Європи.