День місцевого самоврядування в Україні

Міжнародний день цивільної авіації


 

Іменини святкують: Катерина, Порфирій, Симон


 

Символ — Єдиноріг

В цей місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий - для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день на нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Укладені в цейй місячний день шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Головна умова — повільне і ретельне розжовування їжі. Отримуйте задоволення від смакування кожного шматка їжі чи ковтка напою. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення статків, -  ви станете трішки заможнішими.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити сім'ї та вирішенню домашніх питань. Обговори з партнером можливість перестановки і зміни інтер'єру. Тобі потрібно щось поміняти в звичному просторі, щоб звільнитися від негативної енергетики. У другій половині дня займися господарськими придбаннями. Затишна і комфортна обстановка сприятиме гармонії в особистому житті.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тебе можуть спантеличити своїми проблемами родичі. Намагайся не втручатися в сімейні проблеми і відсторонитися від ситуації. У другій половині дня займися приготуванням смачної страви. Запроси старих друзів у гості, щоб добре провести час. Стережися несправних електричних приладів.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто добре виспатися і трохи полінуватися. Твій організм потребує відпочинку і спокійної моральної атмосфери. У другій половині дня вирушай по магазинах. Почни обирати подарунки до свят для своїх близьких. Відвідувати галасливі місця сьогодні не варто, краще почитай книгу або подивися телевізор.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з сусідами. Не варто розпалювати конфлікт і псувати собі настрій. У другій половині дня тобі варто зайнятися переглядом свого гардероба. Позбудься тих речей, які ти давно не носиш. Догляд за своєю зовнішністю і зміна зачіски підуть тобі на користь.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня займися господарськими справами і прибиранням. У тебе вдома багато старих речей, яких потрібно позбутися. Будь обережніше в роботі з агресивними рідинами. У другій половині дня до тебе в гості можуть завітати родичі. Не варто приймати небажаних гостей, якщо ти не маєш настрою.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні слушний день для творчих занять і рукоділля. Займися благоустроєм оселі і додай в інтер'єр приємних дрібниць. У другій половині дня на тебе чекає приємний сюрприз від коханої людини. Будь уважніше до свого партнера і прояви свою турботу і ніжність. Увечері повеселися в клубі або відвідай світську вечірку.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні можуть загостритися хронічні захворювання. Займися своїм здоров'ям і скасуй усі плани. У другій половині дня може вибухнути сімейний конфлікт. Не варто згадувати про негативне минуле і чіплятися за слова. Увечері постарайся піти на примирення і зробити щось приємне для близьких.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні можеш трохи полінуватися і добре виспатися. Не обтяжуйся прибиранням і господарськими клопотами. У другій половині дня вирушай у гості до старих друзів. Намагайся отримувати задоволення від приємного проведення часу. Увечері прогуляйся на свіжому повітрі, щоб позбутися безсоння.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі варто зайнятися допомогою близьким родичам літнього віку. Твоя увага і турбота допоможуть близькій людині відчути приємні емоції. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені витрати. Не варто купувати речі, які спустошать твій сімейний бюджет. Увечері обмеж вживання гострої та солоної їжі.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити веселощам і відпочинку. Придумай привід для свята і запроси друзів. Тобі потрібні позитивні емоції та приємні відчуття. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Старі контакти можуть перетворитися на нові ділові зв'язки, які принесуть вигоду.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тебе може засмутити близька людина. Твоя постійна зайнятість не залишає часу на особисте життя. У другій половині дня придумай щось цікаве і романтичне. Тобі потрібно відверто поговорити з коханою людиною і обговорити проблеми в сім'ї. Увечері сходи в кінотеатр або переглянь цікавий фільм вдома.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто присвятити догляду за оселею і господарським справам. Наведи порядок у підсобних приміщеннях і на балконі. Тобі потрібно усунути всі несправності в роботі побутової техніки. У другій половині дня займися приготуванням сімейної вечері. Збери близьких за одним столом, як у старі добрі часи.





 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”




 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Сонях, театр – “Осторожно, женщины!»

Драмтеатр – «В очікуванні на нього»

ДБК, нічний клуб - День Народження DBK

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - Garage Coffe Party

GONZO, кіноклуб – «Ніч рейву»

Лагуна, нічний клуб – «Best Party»