До одного із студентських координаторів Євромайдану у Рівному Олександра приїжджали додому та погрожували.

"У п’ятницю близько обіду додому приїхали троє лисих, накачених та високих. В дома була мама, вони не назвалися і погрожували мамі, якщо ваш син і далі буде збирати студентів на євромайдан йому буде непереливки, у міліцію можете не звертатися.» - розповів телеканалу "Рівне 1" Олександр.

Також Олександр повідомив, що двох активістів євромайдану побили.

"Перший випадок стався 5 грудня. Неповнолітній Віктор повертався додому із коледжа, біля Школи № 2 на нього напали невідомі і почали бити. Повалили на землю і відібрали мобільний телефон та шапку. У п’ятницю 6 грудня Віктор із батьками написав заяву до міліції. Другий випадок трапився із Олександром. У суботу 7 грудня близько 6 години невідомі напали на громадського активіста, інцидент стався неподалік лялькового театру. Били по голові та тілу, повалили на землю і розбіглися", - додав Олександр.

Тим часом у рівненській міліції, в зв'язку з поширенням інформації про побиття у ЗМІ, дане повідомлення було внесено до журналу єдиного обліку Рівне нського міського відділу. Наразі співробітники міліції проводять збір матеріалів та їх перевірку.

"Оскільки до міліції звернень від потерпілих, очевидців чи свідків не надходило, тому правоохоронці звертаються з проханням повідомити до Рівне нського міськвідділу інформацію про обставини події", - зазначено у повідомленні від СЗГ УМВС України в Рівне нській області.