Учасники Євромайданів по всій країні ставлять поки що чинній владі реальні вимоги, на виконання яких дають 48 годин. Відлік стартував у неділю о першій годині дня. Саме тоді у столиці та багатьох обласних центрах відбулося віче. Рівне не стало винятком.

Серед нових вимог мітингувальників – розпочати діалог з громадянами. Однак головна передумова – відставка міністра внутрішніх справ, повне припинення провокацій з боку «тітушок»; звільнення і реабілітація політично арештованих на Майдані, серед яких виходець з Рівне нщини. Рівне нський майдан нові вимоги підтримав. Після цього демонстрували об’єднання і священики. Православні, греко-католики і протестанти моляться разом за долю України.

Цього разу на рівненському Майдані менше молоді і більше людей старшого покоління – студентство у столиці разом з мільйоном. Сьогодні сюди прийшли їхні батьки чи навіть діди. А естафету підхоплюють молодші.

Понад 4 тисячі рівнян на майдані Незалежності одностайні у своєму бажанні змінити країну.

Нагальне завдання активістів і політиків - не завести протистояння влади з народом у глухий кут. Після оголошення резолюції мітингувальники дали Президенту 48 годин на виконання вимог народу щодо відставки винних у побитті мирних демонстрантів. Інакше обіцяють привести майдан у гості.