Школи Рівненщини почали отримувати підручники на наступний навчальний рік. Поки їх надійшло понад сорок одна тисяча. Це нові навчальні посібники, видані за кошти держбюджету для навчання за новими державними стандартами. Спочатку школи отримують підручники з української мови, музичного мистецтва, природознавства, інформатики, французької мови, англійської мови для спеціалізованих навчальних закладів та з низки інших предметів.

До кінця року очікують ще й книги для спеціальних навчальних закладів для дітей з вадами психофізичного розвитку та художню літературу серії «Шкільна бібліотека».

За словами начальника управління освіти і науки Рівне нської ОДА Григорія Таргонського , усього в область надійде понад 197 тисяч підручників для третьокласників, а це 120 відсотків від потреби. Таким чином, наголошує головний освітянин області, рівненські третьокласники будуть повністю забезпечені безкоштовною навчальною літературою. Кожен школяр 3-го класу отримає по 11 підручників для навчання. Решта ж учнів Рівне нщини теж не залишиться без шкільної літератури. Нині здійснено замовлення на додрук посібників й для інших класів.