Всесвітній день футболу

День прав людини

День Нобеля


 

Іменини святкують: Всеволод, Гаврило, Роман, Яків


 

Символ дня - Вогонь. Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи.

Сприятливо починати справи.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я, зробить ваше життя гідним в очах навколишніх.

Секс цього дня не рекомендується.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – ти маєш звернути увагу на своє здоров'я, особливо на хронічні захворювання. Будь обережніше в дорозі. Можливі  неприємності, пов'язані з друзями або знайомими, які можуть зіпсувати настрій. Вияви урівноваженість та спокій, емоції лише зашкодят.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – тобі може бути надзвичайно важко від того, що доведеться взяти на себе весь тягар настроїв інших людей. Тому варто ізолювати себе від людей з низкою проблем і песимістичних настроїв. Чим більш позитивним і вільним буде твій настрій, тим кращими будуть події навколо. Варто більше уваги приділяти близьким.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – намагайся сьогодні бути обережніше в транспорті і в місцях скупчення народу. Варто приділити увагу профілактиці застуди, оскільки ослаблена імунна система може опинитись під загрозою вірусних захворювань. Варто виявити стриманість у спілкуванні з іншими. Позитивний настрій не завадить.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – чудовий день для того, щоб продемонструвати свої здібності і таланти перед керівництвом та працівниками. Але не не захоплюйся, пам'ятай, що ініціатива в нашому суспільстві карається. В цілому чудовий день для тих, хто хоче налагодити стосунки з друзями чи близькими людьми.



 


Л е в (23.07 - 23.08) – це день, коли твої бажання найближчим часом можуть здійснитися, тому не варто думати про погане. Налаштуй себе на хвилю позитиву і ти побачиш, як іноді легко виконуються бажання. Постався до цих слів серйозно. Цілком імовірно, що у тебе з'явиться прекрасна ідея. Обов'язково її зафіксуй.




Д і в а (24.08 - 23.09) – cьогодні варто як ніколи раніше бути в повній бойовій готовності. Саме сьогодні слід стати перфекціоністом, особливо щодо себе. Будь в собі впевненіше і дій за раніше наміченим планом. Твої цілі здійсненні. варто тільки докласти певних зусиль для їх реалізації. День сприятливий для публічних виступів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти - просто ідеал. Особливо в своїх очах. Самозамилування - це не погано, якщо над ним є контроль. Тому поводься гідно, але не перегинай палицю, щоб не відштовхнути від себе дорогих людей. Постарайся максимально використати той ресурс, який ти маєш для реалізації задуманого.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – потрібно дуже серйозно поставитися до тих думок, які сьогодні відвідають твою голову. Варто спланувати стратегію дій наперед і чітко уявити, чого ж ти хочеш досягти за цей час. Напевно, у тебе буде цілий рій думок, з якого складно виділити головне., але все таки спробуй.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день, коли варто звернути особливу увагу на потреби інших людей, особливо свого партнера. Цілком можливо, що ти перебільшуєш деякі свої проблеми. Разом із тим, чим позитивніше мислення у тебе буде, тим швидше і вдаліше ти знайдеш вихід із того становища, в якому зараз перебуваєш. Будь оптимістом.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні може виникнути конфлікт з кимось із оточення або навіть з близькими людьми. Остерігайся грубих і різких висловлювань. Вони можуть не на жарт поранити і надовго зіпсувати те, що будувалося роками. Виправити помилку значно складніше, ніж її не допустити. Будь уважніше до себе та інших.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день, коли варто проявити наполегливість і сміливість. Цілком можливо, що виконання твоєї мрії вже зовсім поруч. Однак, разом із тим, варто пам'ятати, що обізнаний - значить озброєний. Не приймай поспішних рішень. Варто все як слід зважити, і лише тоді діяти.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день, коли натхнення змушує досягати нових вершин і впевнено досягати поставлених цілей. Варто максимально зосередитись на тому, щоб не упустити важливого моменту. Цілком можливо, ти отримаєш  шанс на те, щоб поліпшити своє матеріальне становище. Скористайся ним. Для цього досить вірити в себе, і тих, хто поруч.





 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”





 

„Темний світ: Рівновага”

„Татусь с доставкою”

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

 „Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2

 



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Сонях, театр - Тепер ти знову Бог, Андрес Дуус

Рівне нська обласна філармонія – „Діалог через віки”