День сухопутних військ України

Іменини святкують: Парамон


 

Символ дня — Фонтан. В цей день енергія може бити як у фонтані, але направляти її потрібно не на важку фізичну роботу, а на працю на благо сім'ї, родини.

У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, починати нові традиції.

День успішний для бізнесу, особливо сімейного. Дуже добре в цей день зареєструвати підприємство або фірму, подати рекламу в засоби масової інформації, сприятливе обнародування нових ідей.

День зміцнення будинку, родини, традицій, пожертвувань й альтруїстичної, доброчинної діяльності, день перетворення внутрішньої природи й захисту справедливості.

Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Цього дня рекомендується утриматися від стрижки.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто замислитися над своєю стратегією поведінки. Твоя впертість і незговірливість перешкоджають успіху. У другій половині дня намагайся не критикувати діяльність керівництва. Тобі потрібно сконцентруватися на виконанні робочого плану. Вільний час варто присвятити завершенню роботи з документацією.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день варто провести у колі однодумців. Обговори свої напрацювання з колегами, щоб знайти правильний шлях дій. У другій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи. Вивчення нового пласта знань принесе користь. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі доведеться докласти багато зусиль, щоб виконати свої функції. Не варто звертати увагу на бездіяльність своїх колег. У другій половині дня не варто підписувати важливих документів. Уважно аналізуй всю інформацію і зіставляй її з фактами. Вільний час присвяти роботі над своїми недоліками.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде результативним для спілкування з людьми і комунікації. Тобі вдасться вирішити складну проблему в колективі. У другій половині дня твої колеги можуть об'єднатися в боротьбі проти керівництва. Не варто підтримувати думки більшості. Тримайся осторонь будь-яких конфліктів і розбіжностей.



 


Л е в (23.07 - 23.08) – яскравий день, коли варто більше часу провести в оточенні друзів або службовців. Напевно ти випромінюватимеш сьогодні ідеї, тому не соромся вносити пропозиції - буде цікаво. Діти також чекають на твою увагу і спілкування. Емоції краще тримати при собі, близькі можуть не зрозуміти деяких дій і слів.




Д і в а (24.08 - 23.09) – прекрасний день, можна сказати, день натхнення. Сьогодні ти можеш розраховувати на зростання авторитету і популярності. Тебе почують, особливо ті, хто цінує твою думку. Для закоханих - це незамінний день для романтичного побачення - проведіть його разом!.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день варто провести в спокійній атмосфері і не брати участі в суперечках. Приведи свої справи в порядок і усунь недоліки. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівництва. Намагайся відмовитися від складної роботи заради більшого прибутку. Увечері тебе можуть відвідати неждані гості.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня тобі вдасться виконати багато роботи. Використовуй вдалий шанс, щоб збільшити свій прибуток. У другій половині дня переговори з новими партнерами будуть вдалими. Використовуй свою чарівність, щоб досягти потрібних домовленостей. Увечері вирушай на світський захід.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можуть виникнути складнощі в дорозі. Намагайся попередити колег про зміни у своєму робочому графіку. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде складним. Тобі потрібно звернутися по допомогу до старого друга. Увечері поговори з коханою людиною, щоб отримати пораду.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на тебе чекає удача у вирішенні фінансових питань. Укладені договори принесуть стабільну і довгострокову співпрацю. У другій половині дня твої однодумці запропонують прибуткову справу. Намагайся діяти швидко і не розмірковувати. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від близької людини.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні старайся відмовитися від авантюрних угод. Ти зіткнешся з провокаціями та сумнівними людьми. У другій половині дня особисті проблеми можуть порушити твій робочий розпорядок. Намагайся подбати про вирішення фінансових питань у першу чергу. Ввечері тобі потрібно усамітнитися і побути в спокійній обстановці.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – варто менше уваги звертати на трохи неадекватну поведінку деяких осіб із твого оточення. Швидше за все, інтуїція тебе підведе, тому прагни більше довіряти здоровому глузду. День передбачає вирішення важливих справ і виконання відповідальних завдань. Ввечері на тебе чекає приємна новина.





 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

  „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”





 

„Темний світ: Рівновага”

„Татусь с доставкою”

„Врятувати Санту”

„Острів везіння”

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2


 



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Східний зодіак”

Рівне нська обласна філармонія – „Jazz Bez”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Східний зодіак”

Драмтеатр – „Каліка з острова Інішмаан”

Сонях, театр - Драма "Руда п'єса"