Керування ефірними каналами, новий сервіс онлайн-кінотеатру із відібраними кінохітами, передачі і фільми на планшетах і смартфонах - ці інноваційні функції тепер доступні абонентам інтерактивної послуги «ВОЛЯ Smart HD».

«ВОЛЯ Smart HD» − це інтерактивне телебачення із понад 130 цифрових і HD-каналів, більше 30 тисяч фільмів і серіалів із онлайн-бібліотек, відео з порталу YouTube та сервіси, що повністю змінять звички глядачів.

Сьогодні рівняни можуть не лише дивитися цифрові та ейчді канали ВОЛІ, а й перемотувати, переглядати з початку і ставити на паузу ефірні передачі. Допоможуть їм в цьому нові функції інтерактивного телебачення «Керування ефіром» і «ТБ архів». А завдяки сервісу ««ВОЛЯ Smart Touch»- зображення з телевізора можна переноcити на планшети і смартфони й керувати ним із гаджетів.

Для підключення інтерактивного телебачення потрібен доступ в Інтернет від 5 Мбіт/с будь-якого провайдера. Послуга доступна як там, де є мережі ВОЛІ, так і поза ними.

Зараз на користування приставкою ВОЛЯ Smart HD діє спеціальна ціна 20 грн./міс. Поринути в еру телебачення майбутнього дуже просто. Незабаром замовити послугу можна буде на сайті компанії. Навіть без контракту. Також можна підключити інтерактивне ТБ в центрі обслуговування та продажу компанії ВОЛЯ або за номером (0362) 69-06-06. Для власників телевізорів Samsung Smart, починаючи з моделей 2012 року, окрема цікава пропозиція - пакет із майже 50- каналів «ВОЛЯ Smart Channels».