Творчий проект "Намалюй свято" набирає обертів. В рамках мистецької акції професійні художники провели майстер -клас для вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Нагадаємо, проект стартував три тижні тому. Серед конкурсних малюнків оберуть найкращі, і саме вони стануть представницькими листівками.

Сестрички Діана і Таня для своїх малюнків обрали новорічно-зимову тематику. Кажуть, це одне з найулюбленіших свят.

А мріють дівчатка на Новий рік повернутися до татка, або хоча б отримати телефон, аби чути голос батьків та ще однієї сестрички. Новорічне свято малює і Артем.

Сьогодні вихованцям центру допомагають малювати професійні художники. Кажуть, діти - щирі, і більшість обрали новорічне свято, адже воно - найвеселіше.

Організатори розповідають, вже отримали півсотні робіт від рівненських дітей, це переважно підліткові клуби. Закликають усіх діток приєднатися до участі у конкурсі "Намалюй свято". Однак подібний майстер-клас - єдиний.

Художники і організатори проекту привези діткам набори для малювання. Переможці конкурсу отримають цінні призи, а також матимуть власну ексклюзивну листівку.