Зігрітися мистецтвом та помріяти про плани на майбутній рік пропонують своїм відвідувачам у галереї європейського живопису "Євро-Арт". Там від нині експонується виставка узбецького художника Бахтіяра Рамазанова під назвою "Сіхдний зодіак".

12 полотен - 12 знаків Зодіаку. Зі стін галереї по-східному на відвідувачів дивляться незнані досі таємниці кожного знаку. Бахтіяр Рамазанов - вихованець Ташкентської художньої школи зумів у своїх роботах поєднати актуальні нині Європу та Схід, кажуть мистецетвознавці.

Цими таємними символами пронизані всі роботи Рамазанова. Вони теплі на погляд та інтригуючі з середини. В кожній роботі - любов та єднання.

Виставка "Східний зодіак" в галереї Євро-Арт не єдиний подарунок рівнянам до Нового року. Тут під час виставки планують провести спеціальні творчі зустрічі для тих хто планує дізнатися про власний "колір кохання".

Тож усіх охочих зазирнути у підсвідомість власного кольору кохання та по ту сторону східного зодіаку адміністратори галереї запрошують до себе. Кажуть, виставка триватиме там до 2 лютого наступного року.