Квиток у Новий рік дає нам фільм «Полярний рейс». Саме такий лозун придумали творці цієї кінострічки. «Полярний рейс» - це спільне виробництво України і Росії. У ньому головні ролі зіграли російські актори Єгор Бєроєв, Дмитро Нагієв та Юлія Снегірь.



pic

А знімали «Полярний рейс» у трьох містах України – в Ніжині, Чернігові та Києві.



pic

Виконавицю головної ролі Юлію Снегірь після зйомок у «Полярному рейсі» запросили взяти участь у 5 частині американського бойовика «Міцний горішок», де вона зіграла в тандемі з Брюсом Уіллісом. Однак глядачі побачать ці роботи актриси на великих екранах у зворотній послідовності. Так, як прем’єра «Міцного горішка» вже давно відбулася, а «Полярний рейс» стартує у прокаті 12 грудня.



pic

Головний герой фільму «Полярний рейс» Ігор змушений працювати на Півночі, щоб прогодувати свою сім'ю. Вже три роки він не був вдома і не бачив свою дружину та дітей.

Нарешті настає той довгоочікуваний день, коли Ігор вирушає до своєї сім'ї. У польоті літак раптово втрачає управління, але Ігор усіх рятує, бере ситуацію у свої руки і виконує аварійну посадку. Шаман Танкул дякує Ігореві, за те, що він врятував усім життя і дарує йому амулет - білого пса.



pic

В цей час дружина Ігоря Люда, зовсім засмучена розлукою з чоловіком і збирається зустріти Новий рік з іншим чоловіком. Ігорю і його новому супутнику - білому псу - належить виконати триденний шлях додому, повний труднощів, щоб відновити майже згаслі почуття дружини і знову відродити сімейне щастя.



pic

До речі, одного з головних героїв картини – собаку, виконували одразу кілька чотириногих акторів породи самоїдська лайка, адже цуценята дуже швидко росли.

З виконавцями ролі Умке творці фільму не змогли розлучитися навіть після зйомок, тому одне цуценя живе у будинку генерального продюсера, а друге - у художника-постановника фільму.



pic

Більше цікавої інформації про прем’єри грудня ви дізнаєтеся у програмі «Кінолекторій» у п’ятницю 13 грудня о 21:15 на телеканалі «Рівне 1».

У матеріалі використані фото з сайту http://www.film.ru