Житель м. Острог Сергій, будучи засудженим в серпні 2013 року за зберігання наркотичних засобів без мети збуту до 2 років позбавлення волі та звільненим від відбування призначеного покарання з випробовуванням та встановлення іспитового 2 – річного строку, висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, а продовжив свою злочинну діяльність.

Вже на початку вересня поточного року він знайшов дикоростучі рослини коноплі, зірвав з них верхівкові частини та переніс до місця свого проживання де висушив, подрібнив та став незаконно зберігати з метою незаконного збуту, а 23 вересня 2013 року збув особливо небезпечний наркотичний засіб за 100 грн. Продовжуючи свої злочинні дії, у кінці вересня Сергій незаконно знову придбав наркотик, який до початку жовтня зберігав у себе в будинку та в подальшому продав за 100 грн.

На досудовому слідстві Сергій визнав себе винним у інкримінованому йому злочині, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину.

05.12.2013 Острозьким районним судом затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим.

Згідно з вироком суду Сергія визнано винним у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та призначено узгоджене сторонами угоди покарання у виді позбавлення волі строком 6 років 1 місяць з конфіскацією належного йому майна. Про це повідомила державний обвинувач – Острозький міжрайонний прокурор Любов Ковальчук.