День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Іменини святкують: Авакум, Андрій, Афанасій, Іван, Феофіл (Теофіл)


 

Символ - Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується - усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – – трохи неспокійний день, постарайся не наражатися на конфлікт, і водночас більше уваги приділи своїм стосункам із людьми, що тебе оточують, а також близьким і коханим. Не будь егоїстом -  тортик або букет квітів відмінно продемонструє прояв уваги.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – день прекрасний для тих, хто прагне до стабільності і гармонії. Постарайся не ображати рідних своїм егоїзмом і байдужістю. Можливо, вони б хотіли провести цей день разом. Не обділяй їх увагою. Прагни зберегти мир та затишок у душі та вдома.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – це прекрасний день для тих, хто вирішив провести його не вдома. Особливо це стосується тих, хто запланував на сьогодні подорожі, зустрічі, контакти. Варто максимально використовувати цей день для того, щоб встигнути зробити купу справ. Чудовий час для дискусій і семінарів.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогоднішній день варто присвятити домашнім турботам і своїм близьким. Чудова можливість дізнатися про всі пропущені за тиждень новини. Якщо у планах була родинна рада - сьогодні слушний день для цього. Напевно тобі пощастить відстояти свою точку зору. Цілком прекрасний день для родинного спілкування.



 


Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто зустрітися з друзями і обдумати можливі плани спільної творчості або бізнесу. Напевно вони тебе підтримають, тому не відмовляйся від своїх намірів - сміливо розпочинай здійснювати задумане. Не забувай, що треба бути вдячним тим, хто бере посильну участь у твоєму житті.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто більше уваги приділити тим, хто поруч. Кохані або близькі потребують твоєї участі, любові і підтримки. Не залишай їх без належної упевненості в собі і в своїх силах. Ваші стосунки процвітатимуть лише тоді, коли ви дійсно зможете порозумітися. Присвяти трохи часу особистому спілкуванню.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти можеш трохи неправильно повестися з дорогими тобі людьми. Якщо тобі властиве бажання заперечувати все і вся - сьогодні краще стриматися і подумати, що стосунки не можуть триматися лише на сухому пайку об'єктивності. Стосунки потребують емоцій, переживання, відчуттів.


 



С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день передбачає гармонійний перебіг подій і розвиток стосунків, проте це буде можливим лише за умови стриманості і щирої любові. Якщо ж ти просто граєш почуттями іншої людини, варто це припинити. Адже в результаті саме ти можеш більш за все постраждати. Більше відвертості у стосунках!.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні доведеться витримати ще один урок. Саме тому варто бути досить уважним, щоб вчасно і правильно зреагувати на слова і поведінку тих, хто поруч. Пам'ятай, що інколи людина має властивість піддаватися інстинкту, а коли полуда спадає з очей, то буває запізно. Якщо любиш - спробуй зрозуміти і пробачити.


 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день неймовірно насичений. Не варто піддаватися негативним настроям, навпаки - опануй себе і виконуй свої обов'язки. Здоровий егоїзм - це добре і правильно, але пам'ятай перше правило - не нашкодь! Якщо твої дії суперечать інтересам   твоїх дітей, сім'ї або друзів - зупинися!.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – чудовий день для тих, хто вирішив провести його в оточенні прекрасного. Цілком імовірно, що відвідування ряду заходів, вставок, концертів, прийомів підніме настрій і додасть енергії. Варто сьогодні налаштувати себе на натхнення. Не припиняй дивувати себе й інших.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні слід більше часу приділити своїй улюбленій справі, якою ти займаєшся із задоволенням. День прекрасний з погляду творчого натхнення і реалізації задуманого. Варто сьогодні забезпечити собі самоту і тишу. Чудовий день для тих сімейних людей, хто має дітей - присвятіть їм якнайбільше часу.





 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

 „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”





 

„Темний світ: Рівновага”

„Татусь с доставкою”

„Врятувати Санту”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”



 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк


 

Рівне нський музично-драматичний театр – „Старомодна комедія”

Театр "Сонях" – „Сніданок у Савої”

Театр ляльок – „Снігова королева”

Текстильник, МПК - Олег Винник

Лагуна, нічний клуб - Макс Барских