Близько години - від 12 ночі до 1 години - активісти блокували виїзд автобуса біля корпусу №1 Національного університету водного господарства та природокористування, в якому зібрали з десяток викладачів та студентів, які мають їхати на так званий Антимайдан.

Майже перша година ночі. Під стінами університету водного господарства і природокористування 15 чоловік з сумками і пакунками. Спочатку кажуть паломники, потім екскурсія на Київ. Коли люди заходять в автобус, активісти блокують двері і кричать «Ганьба».

Понад півгодини всередині автобусу тривають телефонні перемовини. До активістів виходить представник університету і пояснює, що люди, які зібралися до столиці хочуть висловити свою позицію.

Активісти не вірять і пропонують їхати до Києва ж разом або зізнатися чи добровільно везуть працівників університету. Кажуть, що стоятимуть до ранку.

Година очікувань, телефонних перемовин і блокувань. Мовчазні пасажири виходять. Активісти аплодують і потім проводжають та попереджають, що студенти побачать своїх викладачів в мережі інтернет.

А в цей час нічними вулицями Рівного до Києва промчалось 5 неопланів та стільки ж мікроавтобусів. За неофіційною інформацією з районних центрів і обласного разом на провладний Майдан цієї ночі виїхало з Рівне нщини кілька десятків автобусів.

Усі ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ Євромайдану у Києві