День працівника державної виконавчої служби


 

Символ дня - Змій. Назва говорить сама за себе - несприятливий день.

День небезпечний сварками і конфліктами, тому, по можливості, потрібно зберігати спокій і не допускати спалаху емоцій. Часто в цей день виникають конфлікти на сексуальному ґрунті, так як бажання чоловіків та жінок зараз в протифазі.

Несприятливий день для важливих, значимих справ, хоча, в цілому для бізнесу він сприяє.

В цей місячний день ми бачимо віщі сни й одержуємо одкровення. Це - кращий день Місячного місяця для пізнання таємниць.

Безпечніше буде утриматися в цей день від стрижки.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто провести в оточенні приємних тобі людей. Веселощі та яскраві емоції допоможуть тобі впоратися зі стресом. У другій половині дня намагайся уникати переохолодження і протягів. Твій організм потребує вітамінів і підтримки імунної системи. Увечері найкраще зайнятися медитативними практиками.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці на тебе чекає приємний сюрприз і гарні новини. Намагайся уникати спілкування з нав'язливими людьми і недоброзичливцями. Твої родичі можуть попросити про підтримку, не варто втручатися в сімейні проблеми. У другій половині дня спробуй створити затишну і теплу атмосферу за допомогою змін в інтер'єрі.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Не варто нічого планувати, щоб не розчаровуватися. Тобі потрібно побути на самоті, щоб зняти напругу. Поділися своїми переживаннями з близькою людиною, разом ви знайдете вірне рішення. Увечері можливий приємний і несподіваний сюрприз.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку та благоустроєм оселі. Намагайся виконати всю чорну роботу, щоб не залишати недоліків. У другій половині дня на тебе чекає несподівана зустріч із другом дитинства. Увечері намагайся не зловживати спиртними напоями і міцним чаєм.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку та благоустроєм оселі. Намагайся виконати всю чорну роботу, щоб не залишати недоліків. У другій половині дня на тебе чекає несподівана зустріч із другом дитинства. Увечері намагайся не зловживати спиртними напоями і міцним чаєм.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні сприятливий день для заміського відпочинку і подорожей. Постарайся ні в чому собі не відмовляти і зберегти гарний настрій. У другій половині дня ти можеш отримати несподіваний цінний подарунок. Увечері відкинь усі справи і знайди можливість для повного розслаблення.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – намагайся переконатися в тому, що всі твої висновки є дійсно об'єктивними. День передбачає велику відповідальність за свої дії. Не забувай дякувати тим, хто тобі допомагає. Цілком ймовірно, що люди роблять це з добрих намірів. Здоров'я вимагає твоєї турботи. Профілактика та оздоровчі процедури будуть ефективними.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  сьогодні ти можеш стати заручником своїх принципів і звичок. Саме тому варто вкрай обережно проявляти свої емоції в стосунках з іншими людьми. Постарайся не перебільшувати своїх заслуг. Врешті-решт, дозволь оточенню говорити про твої досягнення. Як правило, така слава є найпереконливішою.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можливе загострення стосунків у колі сім'ї. Не варто ображатися на людей старшого віку. Тобі доведеться змінити свої плани і зайнятися вирішенням сімейних проблем. У другій половині дня твій партнер може спровокувати сцену ревнощів. Постався спокійно і терпляче до критики.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – варто відволіктися від усіх справ і турбот. Проведи цей день яскраво, оточивши себе приємними людьми. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із цікавою особистістю. Намагайся звільнитися від усіх зобов'язань і отримати більше приємних емоцій. Увечері тобі варто обмежити вживання кави і міцних напоїв.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці тобі доведеться виконати багато домашньої роботи. Намагайся використовувати допомогу рідних, щоб впоратися зі справами швидше. У другій половині дня можуть виникнути конфліктні ситуації в громадських місцях. Не варто витрачати час на марні суперечки з агресивно налаштованими людьми.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – кохані сьогодні порадують. Ти маєш проявити найкращі якості своєї душі. Варто більше часу приділити стосункам із друзями і колегами. Якщо в цій сфері є проблеми - саме сьогодні ти зможеш їх вирішити з користю для себе. Не забувай  виявляти вдячність і вмій приймати вдячність інших. Це дуже важливо.





 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

  „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”




 

 „Полярний рейс”

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Темний світ: Рівновага”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

 

 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Сонях, театр – „Емігранти”