День святого Миколая

День адвокатури України

День співробітництва Південь-Південь Організації Об’єднаних Націй

Міжнародний день допомоги бідним


 

Іменини святкують: Микола


 

Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.  В бізнесі - це найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

Добре вживати фрукти, особливо – виноград, але в цей день не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби.

Найкращий день з усього місяця для сексуальних контактів. Це - свято сексу. Займатись ним не тільки можна, але й потрібно.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день буде напруженим і принесе багато складнощів у звичний розпорядок. Тобі потрібно навчитися керувати своїм часом. У другій половині дня твоя дратівливість може спричинити конфлікт. Намагайся не вникати в суперечки і протиріччя між колегами. Вільний час варто присвятити роботі з самовдосконалення.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня стережись обману та інтриг. Тобі потрібно змінити своє ставлення до деяких колег. У другій половині дня керівник виконає твої вимоги. Використовуй додаткові ресурси, щоб впоратися з поставленими завданнями. Увечері відволічись від суєти і побудь на самоті.





Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день варто присвятити освоєнню нових знань та навчання. Твої методи в роботі застаріли і не дають потрібних результатів. У другій половині дня займися реорганізацією та переглядом стосунків із партнерами. Відмовся від співпраці з людьми, які не виконують своїх обіцянок.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти зможеш надолужити згаяне. Твої колеги посприяють у розвитку нових ідей. У другій половині дня підтримка з боку керівництва допоможе отримати прибуток. Тобі варто зайнятися наведенням порядку в документах і аналізом інформації. Увечері на тебе чекає романтичний сюрприз від шанувальника.


 



Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти будеш в центрі уваги чоловіків. Використовуй свою чарівність для вирішення фінансових питань. У другій половині дня твої суперники можуть об'єднати сили проти тебе. Не варто приймати однозначних рішень. Нехай час розставить все на свої місця, зберігай спокій.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня займися аналізом інформації та зіставленням фактів. Ти знайдеш причину виниклих труднощів. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Намагайся не втручатися в суперечки і розбіжності між друзями. Увечері вирушай на концерт із коханою людиною.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про своїх партнерів. Порадься з керівником, перш ніж прийняти важливе рішення. У другій половині дня тобі потрібно звернути увагу на стратегію конкурентів. Готуйся до рішучих дій і змін. Вільний час присвяти дискусії зі своїми однодумцями.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  цей день принесе удачу фахівцям у творчій сфері. На тебе чекає пропозиція від впливової особи, яка зацікавиться твоїми талантами. У другій половині дня старайся не пропустити важливу інформацію про плани керівника. Ти зможеш реалізувати свої ідеї завдяки пораді старого друга.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні не варто витрачати час на даремні заняття і рутину. Поговори з керівництвом про свої плани і нові методи роботи. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Результат переговорів залежатиме від твоєї переконливості. Увечері буде корисним масаж.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня на тебе чекає цікава зустріч із незвичайною особою. Довірся своєму внутрішньому голосу, і все вийде. У другій половині дня старайся приділити увагу роботі з документами. Тобі потрібно переглянути  плани і розробити ефективну стратегію. Вільний час присвяти спілкуванню з друзями.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня на тебе чекає спілкування з новими партнерами. Намагайся відмовитися від втручання в суперечки й інтриги. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною роботою. Твій керівник може спровокувати конфліктну ситуацію. Вільний час присвяти покупці подарунків.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе багато спілкування і нові ділові контакти. Твій керівник надасть підтримку новим починанням. У другій половині дня постарайся не втручатися в суперечки і конфлікти оточуючих. Потрібно зайнятися аналізом інформації і розробкою ефективної робочої стратегії. Увечері піди в кіно чи театр з коханою людиною.







 

Дозвілля

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

 „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”




 

 „Полярний рейс”

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Темний світ: Рівновага”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”


 



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Палац дітей та молоді – „Чарівна рукавичка”

Екватор, ТРЦ - Новорічний ранок для дітей

Сонях, театр – „Свора”

Драмтеатр – „Ненормальна”