На вулиці мінус один, а на настрої в країні на всі плюс 30. Аби українці не мерзли у кількох областях вже встановили пункти обігріву. І хоч головний МНС-ник країни заявив, що не збирається гріти мітингувальників на центральному майдані України, у Рівному такий пункт обігріву все ж встановили. Хто гріється у наметі - цікавилися і наші журналісти.

Теплий намет вже півтора тижні приймає усіх охочих у центрі Рівного. Хоча морози ще не давали про себе знати повною мірою, відвідувачів у пункті обігріву вистачає щодня. Тут чергує й лікар, який у випадку необхідності може надати допомогу. Рятувальники кажуть, погрітися і випити гарячого чаю сюди приходить до двох десятків рівнян щодоби. Це і місцеві безпритульні, і звичайні перехожі, і навіть страйкарі з майдану Незалежності.

Вдень чергові майданівці гріються на території наметового містечка. Кажуть, щодня привозять дрова, аби палити у діжці. А ще збирають речі для столичних мітингарів.

Зазвичай такий намет у Рівному встановлювали за значно нижчих температур. Цього року обігріти рівнян раніше вирішили саме через Євромайдан та його прихильників, які розташували наметове містечко у центрі міста.

За півтора тижні, у наметі вже встигли зігрітися понад 250 рівнян. Володимир Новак переконує, поки буде стояти майдан - діятиме і пункт обігріву. Принаймні у холодну пору.