Колись тут вирішували комунальні проблеми, а вже зовсім скоро створюватимуть елегантні сукні та читатимуть психологічні тренінги. Приміщення колишнього ЖКП на вулиці Тихій передали громадській організації, яка об`єднує людей з особливими потребами.

Поки тут немає ремонту та навіть опалення, проте вже працюють особливі люди. Це офіс громадської організації "Громадська ліга інвалідів Рівне нщини". Її голова - багаторазова чемпіонка з танців на візках Наталія Колесова. Каже, почали працювати тут з початку вересня, чимало вже зробили, та попереду - ще більше роботи.

Невелику кімнатку у приміщенні колишнього ЖКП "Паркове" та 190 квадратних метрів у сусідній будівлі лізі інвалідів передала міська влада Рівного. У планах облаштувати тут майстерню з пошиття костюмів для танцівників у візках, а також відкрити центр розвитку особистості. У ньому Наталія Колесова хоче проводити психологічні тренінги та семінари, котрі допоможуть людям, і не лише інвалідам, стати успішними. Підтримати задум готове і керівництво міста.

У скільки обійдеться ремонт Наталія Колесова поки не знає. Проте сподівається, що спільними зусиллями зможуть оновити приміщення вже найближчим часом.