Без революції обійшлося засідання Рівненської обласної ради. Євроактивісти його проігнорували, під стінами сесійної зали не було жодного мітингувальника. Тож зійшлися на сесію навіть більшість обласних обранців від провладної партії. Між тим, представники опозиції спочатку хотіли забрати кабінети в усіх чиновників Рівненської облдержадміністрації, а потім ще й висловити недовіру голові облради.

На черговій сесії Рівне нської облради зареєструвалися 67 депутатів. На початку засідання все як завжди. Обласні обранці співають гімн України, голосують за членів лічильної комісії та за порядок денний. Проте до останнього опозиційні депутати хочуть внести зміни.

За пропозицію Михайла Кириллова виселити з займаних приміщень усе керівництво та чиновників облдержадміністрації голосують лише 15 депутатів з потрібних 41-ого. Наступну пропозицію виголошує ще один опозиційний депутат.

За це рішення голосують лише 13 депутатів. Обидва питання не проходять. В знак протесту опозиціонери покидають залу засідань. Голова рівненської облдержадміністрації переконує, навіть якби за ці питання проголосували, то ці рішення були б незаконними.

Спокійний за свою посаду і голова Рівне нської облради. Юрій Кічатий каже, це позиція керівників окремих політичних партій.

Вже без опозиційних депутатів обласна ради прийняла зміни до бюджету в 2013-му році, а також вирішила поки не передавати "Рівне облводоканал" на баланс міста Рівного.