Всесвітній день сноуборду

Іменини святкують: Ангеліна, Іван, Степан (Стефан), Фома (Хома)


 

Символ дня —Кінь. Дуже сильний в енергетичному плані день. В цей день добре проводити масові заходи: мітинги, збори, колективні заняття, святкування.

Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей день уразлива печінка, і тому в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. Гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

На тренуваннях можна збільшити навантаження, бо сама природа дає енергію.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

В сексі цього дня потрібно додати творчості і фантазії.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цілком імовірно, що сьогодні на тебе чекає початок якоїсь нової і захоплюючої справи. Постарайся прислухатися до себе, інтуїції, перейняти досвід своєї команди і вибирай оптимальний спосіб дій. Цей день прекрасний для тих, хто прагне самореалізації і розвитку своїх здібностей. Будь розсудливіше, обираючи методи.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні варто звернути пильну увагу на фінансову сторону вашого підприємства. Цілком імовірно, що тобі варто переглянути свій фінансовий план і подумати про нові джерела доходу. Відкоригуй свій робочий графік і знайди час для розвитку нової справи. Вечір присвяти рідним.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти ризикуєш стати заручником переговорів двох супротивних сторін. Уникай посередництва. Водночас, якщо в цій ситуації ти виступаєш однією з головних дійових осіб, - ти обов'язково здобудеш для себе низку переваг. Найголовніше - не поспішай з висновками. Просто пам'ятай, що і навіщо ти робиш.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто відкласти на деякий час свої емоції і переживання і звернути увагу на раціональне зерно своєї діяльності. Погодься, що не так просто одночасно грати відразу кілька ролей. А тому доводиться робити вибір. Сьогодні якраз такий день. Розставляй пріоритети. Вечір проведи у сімейному колі.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день вдалий для тих, хто вирішив попри шаблонний настрій понеділка довіритися собі і своєму настрою. Врешті-решт, якщо ти не в змозі сьогодні виконувати свої функції, завжди можна знайти собі заміну або запропонувати інший вихід із ситуації. Цей день варто провести в гармонії з собою.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто звернути увагу на результати попереднього періоду, підвести підсумки і зайнятися плануванням. Саме така некваплива і трохи монотонна діяльність може принести тобі багато задоволення. Попри купу справ,  намагайся по черзі впоратися з кожною із них.


 



Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день прекрасний для тих, хто починає життя заново або шукає нові стосунки чи роботу. Сьогодні варто дуже обдумано ставитися до всього, що ти говориш. Не випускай з уваги час і місце. Аналітичні здібності зараз не зашкодять - що більш переконливіше й красномовніше ти будеш, тим відчутнішим буде результат!





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню, контактам із громадськими організаціями, засобами масової інформації. Зустрічі, переговори також пройдуть успішно. Не варто уникати спілкування і телефонних дзвінків. Зосередься на стосунках. Якщо у планах була поїздка,  вона буде успішною.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити навчанню і напрацюванню нових навичок. Незабаром тобі знадобиться майстерність, щоб впоратися з тими завданнями, які постануть. Подумайте про те, щоб піти на курси або навчальний семінар. День сприяє зустрічам і спілкуванню.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – варто зібрати свою волю в кулак і наполягти на своєму. Цей день може бути надзвичайно напруженим і важким. Ти зможеш з ним впоратися, якщо постійно будеш тримати у фокусі мету своєї діяльності. Прекрасний день для тих, хто прагне до самореалізації. Прояви увагу до старших членів родини.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із колегами. Можливо, невеличкі презенти до нового року будуть дуже слушними, як, в принципі, і невелике застілля. Привід для цього знайти набагато легше, аніж зважитися проявити ініціативу. Будь сміливіше, на тебе чекає успіх та визнання.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні у тебе з'явиться слушна можливість зустрітися з тими, з ким давно не виходило. Саме тому весь день ти перебуватимеш в стані приємного передчуття чудового вечора. Попри все, цей настрій не мусить впливати на результати твоєї роботи. Будь уважніше. Самопочуття буде в нормі.






 

Дозвілля

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”





 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк