20 грудня, близько 15-ї години, на 375 км автодороги Київ-Чоп, поблизу міста Дубно, трапилося жахливе зіткнення трьох автомобілів.

22-річний Дмитро, водій автомобіля «MERCEDES-BENZ 230», який проживав в Дубенському районі, рухаючись по другорядній дорозі зі сторони міста Дубно в напрямку дороги Київ-Чоп, не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з автомобілем «КАМАЗ», під керуванням 33-річного Володимира, жителя Радивилівського району, який рухався по головній дорозі зі сторони міста Рівне в напрямку міста Львів.

Після зіткнення «MERCEDES-BENZ» від удару в подальшому зіткнувся з автомобілем «OPEL VIVARO», під керуванням 59-річного В’ячеслава, який виконував поворот ліворуч з автодороги Київ-Чоп в напрямку міста Дубно.

Наслідки дорожньо-транспортної пригоди для водія та пасажира автомобіля «MERCEDES-BENZ» виявилися трагічними. Пасажир помер під час надання медичної допомоги в кареті швидкої медичної допомоги, а водій був доставлений в реанімаційне відділення Дубенської центральної районної лікарні, однак травми, які він отримав, виявилися несумісними з життям.

По даному факту ДТП ведеться слідство.