Міжнародний фестиваль спортивно-бального танцю вийшов цьогоріч по-справжньому казковим. На балу лунали навіть слова освідчення.

Назар та Ірина на змаганнях в Рівному захищають честь Києва. Примітно те, що хлопець вчився танцювати та виріс у Рівному. Тепер задля підвищення професійного рівня переїхав до столиці. Його партнерка переконана, що це допоможе їм обом не тільки в кар'єрі згодом, а і якомога краще відтанцювати на рідному Назару паркеті.

Ювілейний "Різдвяний бал-2013" прийняв танцюристів з усієї України. Не оминули увагою захід і гості з ближнього зарубіжжя. Так, танцювали в Рівному спортсмени із Росії, Грузії, Ізраїлю та Молдови. Останні в місті були 10 років тому. Кажуть, за цей час багато чого змінилося.

Цьогоріч "Різдвяний бал" довів, що він є не тільки популярним турніром, а і місцем де здійснюють мрії. Один із ведучих свята, відомий балетмейстер Олександр Казатинський освідчився судді змагань та своїй партнерці по танцях - Олені Сосєдко.

Всього у змаганнях участь взяло 782 учасники. Організатори кажуть, що нинішнім турніром дуже задоволені.

У підсумку, кожна із пар переможців отримала свої нагороди. А організатори пообіцяли успіх цьогорічного турніру повторити у 2014-му.