1. Радянський мультфільм «Зима в Простоквашино»

У центрі подій засніжене село Простоквашино, у яке на Новий рік не так просто доїхати на автомобілі. Уся родина поспішає на святкування, а головне зібратися тісною компанією з Шариком та Матроскіним.



pic

2. Мультиплікаційний фільм «Полярний експрес»

Він створений за мотивами однойменної книги Кріса Ван Оллсбурга. Режисером мультфільму став Роберт Земекіс. У «Полярному експресі» акторською майстерністю та багатоголоссям вразив глядачів актор Том Хенкс, адже він озвучив аж п’ятьох персонажів. «Полярний експрес» - чудова історія про подорож дітей на північний полюс, щоб зустрітися із Санта-Клаусом.



pic

3. Мультиплікаційний фільм «Секретна служба Санта-Клауса: Операція «Глобальне Різдво»

Мультфільм з’явився на екранах у 2011 році. Він відкриває завісу таємниці, яким чином Санта-Клаусу вдається розвести подарунки усім дітям на Землі всього за одну ніч.



pic

4. Анімаційний фільм «Падав минулорічний сніг»

Він виконаний за допомогою техніки пластилінової анімації. Мультфільм про те, як кумедний чоловік пішов на пошуки ялинки для новорічного свята. До речі, дуже багато виразів із цього мультику настільки популярні, що стали цитатами.



pic

5. Короткометражний мультиплікаційний фільм «Льодовиковий період. Різдво мамонта»

Мультфільм радує своїм позитивом та новими пригодами улюблених героїв – мамонтів Менні, Еллі та їхньої доньки Персика, а також лінивця Сіда та тигра Дієго. У цій частині фільму усі вони вирушають у подорож, аби познайомитися із Санта Клаусом.



pic

У матеріалі використані фото з сайтів http://films.imhonet.ru та http://www.kinonews.ru