Католицьке Різдво

Лютеранське Різдво

Іменини святкують: Олександр, Спиридон (Свирид)

 

Символ дня - Крокодил. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

Важливо проявляти цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Це день очищення оселі, внесення в дім священних предметів.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка надасть обличчю гарного кольору, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі доведеться підлаштовуватися під своїх колег. Не варто бути білою вороною в колективі, прояви ввічливість. У другій половині дня ти зможеш протистояти тиску опонентів. Намагайся перевести конфліктну ситуацію в жартівливу форму. Увечері ти отримаєш гарну новину від родичів.

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день варто провести максимально активно. Переговори з новими партнерами принесуть гарні результати. У другій половині дня ти отримаєш схвалення з боку впливової особи. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб поговорити про премії. Вільний час присвяти відвідуванню культурної події.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні не варто розслаблятися і розраховувати на чужу допомогу. Тобі доведеться переробити виконану роботу через власну неуважність. У другій половині дня постарайся відмовитися від участі в суперечках і публічних виступах. Тобі потрібно зосередитися на аналізі отриманої інформації.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде насичений великою кількістю суперечливої ​​інформації. Відключи свої емоції і задій логіку. Приймаючи важливі рішення, спирайся тільки на факти і реальну статистику. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від старих партнерів. Намагайся завершити всі розпочаті справи вчасно.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні на тебе чекає напружена робота. Намагайся шукати нестандартні шляхи для вирішення проблем. У другій половині дня тобі варто порадитися з колегами, перш ніж зробити серйозний крок. Звернись по допомогу до досвідченого фахівця, щоб уникнути втрат. Якщо докладеш зусиль, все вдасться якнайкраще




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня ти отримаєш похвалу від керівництва. Деякі колеги почнуть критично ставитися до твоїх досягнень. У другій половині дня намагайся не відволікатися на дрібниці. Потрібно розробити стратегію, яка допоможе зростанню прибутку. Вільний час присвяти психологічним практикам і попрацюй над корекцією недоліків.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні твої колеги можуть зіпсувати нові починання. Не варто впадати у відчай і кидати розпочату справу. У другій половині дня поговори з керівництвом про свої плани. Ти зможеш отримати підтримку, якщо приведеш переконливі аргументи на свою користь. Вільний час присвяти підтримці свого організму.





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні у тебе вийде те, що давалося раніше насилу. Допомога з боку однодумців відкриє гарні перспективи. У другій половині дня будь активніше і спілкуйся з різними людьми. Несподівана зустріч із цікавою особою принесе можливість кар'єрного росту. Увечері на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – не варто поспішати і приймати рішень, ґрунтуючись на своїх емоціях. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Намагайся не обговорювати своїх планів із колегами. Вільний час присвяти заняттю, яке заспокоює нервову систему.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити освоєнню нових технологій. Тобі потрібно порадитися з більш успішним співробітником. У другій половині дня використовуй старі зв'язки, щоб реалізувати задумане. Варто приділити увагу роботі з документацією. Увечері можуть завітати гості, які приємно здивують.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні намагайся не звертати уваги на дрібні подразники. Тобі потрібно навчитися терпінню і витримці, щоб подолати перешкоди. У другій половині дня твої колеги спровокують конфлікт. Намагайся відключити емоції, щоб зберегти свою репутацію. Увечері ти отримаєш приємну звістку від далеких родичів.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день ефективний для навчання та освоєння нової інформації. Прилив сил допоможе легко впоратися з вирішенням проблем. У другій половині дня займися аналізом своїх помилок. Ти зможеш розробити вдалий план дій, який полегшить твою роботу. Увечері постарайся відпочити і не дивитися телевізор перед сном.




 

Дозвілля

„47 Ронін” 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Битва року”


 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Сонях, театр - Комедія "Сніданок у Савої"

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”