Підгузок для рівненських військових. Саме такий подарунок, як символ боягузтва, підготували місцеві активісти представникам Збройних сил України сьогодні під час проведення мирної акції у Рівному. Молодь рушила до штабу оперативного командування "Північ" аби висловити свою думку про ЗСУ, вимагати оголошення недовіри режиму Януковича та стати на захист мирного протесту на київському майдані.

Місцем зібрання активісти обрали сквер біля пам'ятнику, що встановлений в честь 30-річчя визволення міста від німецько-фашистських окупантів. Свої вимоги давно сформулювали.

Із національними прапорами та плакатами у руках і вигуками "Слава Україні"активісти вирушили до штабу оперативного командування "Північ", з закликами захищати український народ і не піддаватись злочинним наказам влади. Активістів, рівненські військові не проігнорували, вийшли та відповіли на їхні запитання.

Військові заспокоїли мітингувальників.

Підгузка активісти військовим так і не віддали, його збираються занести міським депутатам, які бояться голосувати за вимоги Євромайдану.