До нового року кожний готується як може. Народна майстриня Валентина Галапач вирішила свята відзначити персональною виставкою. В обласні бібліотеці вона представила свої оригінальні роботи у стилі народної вишивки та квілінгу.

Виставкові традиції обласної бібліотеки напередодні нового року вирішила підтримати народна майстриня Валентина Галапач. Колеги та мистецтвознавці кажуть, її виставки чекали давно.

Разом із дружиною на виставці представив дві свої роботи і її чоловік, художник Богдан Галапач. Каже вишивати не береться, а ось порадити дружині може.

Втім пані Валентина відмовою чоловіка від вишивання не засмучується, адже свій досвід передає діткам у палаці культури Хімік.

Сама майстриня вишивати почала ще з 7 років, цьому її вчила мама, яка завідувала цілим палацом дітей у львівському Ходорові. Для Валентини Галапач сьогодні її вишивання є більше ніж захоплення.

Тому у кожній роботі майстрині є частка її душі. Колеги ж запевняють цінність її вишиванок ще й в тому, що Валентина Галапач їх робить без жодних схем, за покликом серця. Тому всі вони оригінальні, сповнені справжніх відчуттів та свята.