Дорогу - молоді! Цікаві ідеї, сучасний погляд на життя, плюс фінансування із міської скарбниці і наше місто може змінитись на краще. Зустріч лідерів учнівського самоврядування із міським головою Рівного вже традиційно, вдесяте, відбулась у Палаці дітей та молоді. Що цікавить активну молодь та які проекти вони запропонували Володимиру Хомку?

Зустріч лідерів учнівського самоврядування із міським головою розпочалась із привітань з наступаючими новорічно-різдвяними святами. Опісля, Володимир Хомко підсумував "життя міста" за рік. Та від ситуації в країні нікуди не подінешся, тож перші запитання юних рівнян стосувались "провалу"підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом. Зокрема, школярів цікавила думка міського голови: чи краще нам було б, якби угоду таки підписали. Керманич міста відповів на прикладі Польщі.

Запитували юні рівняни і про впровадження в життя проекту з утилізації ртутних ламп, про несанкціоноване спилювання дерев у місті та долю парку біля ПДМУ. А ще деякі активісти презентували свої проекти. Один із них Остап Дзюбенко запропонував на сайті Рівне нської міської ради створити сторінку для дітей. Завдяки якій останні змогли знайомитись із її структурою та функціями. І не лише.

Пропозиція старшокласника не потребує фінансових вливань, тож міський голова виніс вердикт...

Ще один проект передбачає будівництво нових і безпечних дитячих та спортмайданчиків у Рівному. Втілюватимуть у життя його чиновники спільно з молоддю.

Загалом, на традиційній зустрічі в ПДМі школярі презентували 5 проектів, кожен з яких має право на існування. Однак, для того, щоб запропоновані молоддю ідеї реалізувати у 2014 році, міський голова пообіцяв зустрітись з юними рівнянами ще на початку січня.