Іменини святкують: Аполлоній


 

Символ дня — Черепаха. Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день, не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

 В цей день сняться віщі сни.

Сприятливий для здійснення будь-яких торгових операцій.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ти отримаєш схвалення з боку керівництва. Намагайся проявити дисциплінованість і систематичність у підході до вирішення складних питань. На тебе чекає конфліктна ситуація з вороже налаштованими колегами. У другій половині дня відмовся від авантюрних угод. Невиправданий ризик може зіпсувати твою репутацію.

 



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня варто взяти участь у вирішенні колективних питань. Публічний виступ допоможе зміцнити твій авторитет. У другій половині дня колеги підтримають твої нові ідеї. Поговори з керівництвом про додаткові привілеї. Увечері тобі варто розслабитися перед телевізором і переглянути веселий фільм.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути непередбачені обставини. Не варто змінювати свої робочі плани через дрібні складнощі. У другій половині дня підготуйся до важливої ​​зустрічі із впливовою особою. Від твого вміння переконувати залежить результат переговорів. Увечері старайся не конфліктувати з близькими.




 

Р а к (22.06 - 22.07) –  варто зайнятися вирішенням фінансових питань. Намагайся відмовитися від своїх переконань і впертості, дій раціонально. У другій половині дня тобі варто провести аналіз своїх помилок. Зверни увагу на дії успішних колег і зроби висновки. Увечері спробуй відволіктися від суєти і усамітнитися для роздумів.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня твої амбіції можуть спричинити серйозний конфлікт. Пам'ятай, що агресія не вирішує проблему, а тільки її посилює. У другій половині дня наведи порядок на робочому місці. Ти знайдеш важливий документ, який був давно втрачений. Увечері відмовся від походу в галасливі місця, проведи час із сім'єю.




Д і в а (24.08 - 23.09) – вранці варто подбати про свою зовнішність. Можливо, на тебе чекає зустріч з впливовою особою. У другій половині дня нові партнери проявлять інтерес до розвитку твоїх ідей. Можливо, ти отримаєш пропозицію від іншого роботодавця. Не бійся змін, вони підуть на користь.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні старайся не втручатися в конфлікт між колегами. Тобі потрібно відсторонитися від того, що відбувається і зайнятися своїми справами. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладненим. Візьми на себе відповідальність за прийняття важливого рішення.





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  сьогодні вдалий день для фахівців у сфері торгівлі. Прояви наполегливість і жорсткість у спілкуванні з новими партнерами. У другій половині дня прояви дипломатичність в діалозі із впливовою особою. Ти отримаєш фінансування для реалізації своїх ідей. Увечері намагайся відмовитися від вживання міцних напоїв.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня слід навести порядок в робочих документах. Тобі доведеться піти на поступки заради збереження ділових стосунків. У другій половині дня не варто втручатися в інтриги колег. Зосередься на збільшенні прибутку і поліпшенні своїх результатів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі доведеться змінити свої плани. Важлива зустріч із впливовою особою змінить фінансову ситуацію. У другій половині дня керівництво підтримає твою точку зору. Деякі колеги відмовляться приєднатися до твоїх починань. Вільний час присвяти профілактиці хронічних захворювань.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ти зможеш досягти потрібного рішення від керівництва. Намагайся проявити активність і наполегливість, щоб вирішити ситуацію. У другій половині дня стережися провокацій з боку конкурентів. Не варто розчаровуватися і зупинятися на досягнутому. Увечері займися наведенням порядку на кухні.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня слід сконцентруватися на роботі з документами. Не залишай незавершених справ, доводь розпочате до кінця. У другій половині дня варто відволіктися від рутинної роботи і знайти нестандартні шляхи. Партнери можуть підказати вдалу ідею, яка принесе вигоду. Вільний час присвяти благоустрою оселі.






 

Дозвілля

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR



 




 

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – Звітна виставка фотоклубу „White Rabbit”

GONZO, кіно клуб – „Коханці на колесах”

Екватор, ТРЦ - Новорічний ранок для дітей

Екватор, ТРЦ – „Міні-міс Рівне нщина 2013”

Сонях, театр – „Дід Мороз, Ау-у-у-у!”