38-річний Григорій Ліскевич пішов з дому ще 18 грудня. Останніми його бачили односельчани, з якими чоловік поїхав до лісу збирати шишки.

Селяни кажуть, не знали, що Григорія немає вдома. Чоловік проживає сам, тож його відсутність помітив хрещений батько.

Відтак до міліції селяни звернулись лише через два дні. І хоч часу було згаяно багато, правоохоронці розпочали пошуки. Разом з рятувальниками, мисливцями та односельчанами зниклого вони обійшли близько п’ятдесяти гектарів лісу.

Пошуки чоловіка не припиняють досі. Щодня до лісу їздять ті односельчани, що тоді були з Григорієм. Один з них каже: саме сутеніло, тож дивної поведінки сусіда, який вирішив повертатися додому пішки, він не розуміє і досі.

Григорій і раніше йшов безвісти, а потім не пам’ятав, що з ним трапилось, - розповідають сусіди зниклого. І вірять, що чоловік повернеться, а поки доглядають його господарство.

Кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства у міліції відкрили, щоб з’ясувати усі обставини цієї події. Тим часом односельчани зниклого вже зверталися за допомогою до ворожок. Ті запевнили: чоловік ще повернеться додому. Тож рідні Григорія не втрачають надії.