Сучасну повість про кохання та творчість у Рівному можна не тільки прочитати, а й почути. Краще видання Рівненщини для юнацтва та молоді 2012 року відтепер доступне і в аудіоформаті. Аудіокнигу "Пиво з абрикосів" презентували у Рівненській обласній науковій бібліотеці.

Книга рівненського письменника Олександра Євтушка "Пиво з абрикосів" тепер не мовчить. Її можна почути і сприйняти по-новому. Адже за рік клопіткої роботи світ побачила аудіоверсія цієї повісті.

Для автора "Пива з абрикосів" такий формат його твору досить незвичний. Та Олександр Євтушок переконаний - він має право на існування.

Начитувати книги, аби люди з поганим зором могли хоча б прослухати цікаву літературу, для рівнян не в новинку. Деякі з таких записів зробив і виклав в мережу Інтернет один з голосів книги актор Корній Демидюк.

Аудіокнига "Пиво з абрикосів" створена для тих, хто читати не має фізичної можливості. Вона не надходитиме у продаж. Прослухати аудіокнигу можна на сайті Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки безкоштовно. Ще двадцять примірників на дисках розповсюдять серед громадських організацій, що опікуються проблемами незрячих.