День інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України

Іменини святкують: Марін, Соломонія, Софія, Феофанія

 

Символи дня — "Тризубець". День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.

Це день отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. День знаходження свого "я", свого духовного і життєвого шляху, закріплення досягнень. Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися найхимерніші плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для добродійності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само, як і в минулий день, стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.


 



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не варто намагатися зробити все й одразу - це не принесе очікуваних результатів, навпаки, тільки створить нові проблеми. Намагайтеся дотримуватися намічених справ. Від ліні і святкової ейфорії врятують заплановані на вечір зустрічі з друзями і коханими.


 


 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – буденна метушня здатна змусити представників сильної половини вашого знаку шукати нові знайомства або відчуття. Вам варто стримати свої пориви, бо нові знайомства незабаром можуть спричинити чимало проблем. Краще зателефонуйте друзям або проведіть цей день у родинному колі.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні першу половину дня краще за все провеести з коханими, друзями або дітьми. Постарайтеся не перебільшувати своїх фінансових можливостей, пам'ятайте, що любов можна висловити не тільки за допомогою дорогих подарунків або надмірних витрат. Вашим близьким сьогодні буде достатньо вашої ніжності та уваги.




 

Р а к (22.06 - 22.07) –  цей день прекрасний для зустрічей і спілкування з рідними і близькими. Попри передноворічну метушню знайдіть час для спілкування і прояву почуттів до найважливіших людей у вашому житті. Не забудьте розіслати вітальні листівки. Будьте ввічливими і привітними зі своїм оточенням.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні може здійснитися ваше заповітне бажання. Пам'ятайте, що зірки цінують тих, хто не боїться ставити перед собою глобальні плани і терпляче досягати мети. Сьогодні ви отримаєте гідний результат ваших зусиль. Цілком імовірно, що у вас з'являться впливові покровителі. Але не варто розслаблятися - попереду багато роботи.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ви опинитеся в самому центрі уваги інших людей. Фінансова сторона вашого життя має цілком стабільний вигляд, і це може надавати вам впевненості у майбутньому. Швидше за все, ви отримаєте те, на що розраховуєте. Тому не забудьте подякувати тим, хто допомагає і підтримує вас на вашому шляху.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не варто проводити ніяких зустрічей, вступати в суперечки і протистояння. Постарайтеся поспостерігати за тими, хто поруч із вами. Швидше за все, вони чекають від вас уваги і здійснення своїх бажань. Уявіть себе Дідом Морозом і спробуйте вгадати, чого саме ваші кохані люди чекають від вас у ці святкові дні. Те, що ви дізнаєтеся - може стати для вас справжнім одкровенням.





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні ви захочете залишитися наодинці з собою і підвести підсумки року, що минає. Не відмовляйте собі в цьому, навпаки - створіть комфортні для себе умови. Пам'ятайте, що ми в цьому житті платимо всім і за все, а от собі платити забуваємо. Друзі зрадіють зустрічі з вами.





 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ви можете зіткнутися з неприємною ситуацією в родині. Однак вам не варто турбуватися, а навпаки тверезо оцініть ситуацію, щоб зрозуміти, в чому ви дійсно неправі. Можливо, близьким людям попросту не вистачає вашої присутності. Постарайтеся загладити свою провину.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на вас чекає емоційно напружений день, коли не варто потурати своїм бажанням. Більше уваги приділіть своїм близьким. У своєму житті ви маєте все, але інколи можете забувати про найдорожчих і найважливіших людей. Постарайтеся проявити трохи ніжності і уваги до тих, кого ви любите.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вас можуть засмутити. Не слід занадто близько до серця приймати слова і колючості з боку інших людей. Чудовий день для тих, хто прагне гармонії з собою. Тому, якщо дозволяє ситуація і можливості, вирушайте на шопінг, щоб порадувати себе обновою або чимось важливим і зовсім необхіднимю.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні у вас можуть з'явитися песимістичні нотки в настрої і судженнях. Якщо вас охоплює нудьга на тлі святкової метушні - це явна ознака того, що вам варто більше уваги приділити собі та своїм справжнім бажанням. Розберіться, що саме вас дійсно турбує. Наприкінці дня настрій значно покращиться.








 

Дозвілля

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR





 

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”




 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – Звітна виставка фотоклубу „White Rabbit”

GONZO, кіноклуб – „Коханці на колесах”

Екватор, ТРЦ – Новорічний концерт „The Marches”