Іменини святкують: Ананій, Азарій, Данило


 

Символ дня - Лотос. Дуже сприятливий і гармонійний день. День знаходження вищого сенсу життя, спонтанного розкриття всіх талантів і здібностей.

Намагайтеся мати гарний настрій, володійте емоціями, займайтеся самоаналізом і саморозвитком. Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

День планів і проектів, знаходження напрямку й стійкості, справедливості, милосердя, допомоги, відновлення миру та рівноваги.

Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання. Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити на машині в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки -  ви будете подобатися людям.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня ти зможеш вирішити серйозну проблему завдяки допомозі керівництва. Не варто панікувати, будь упевненіше в своїх силах. У другій половині дня можуть загостритися стосунки з постійними партнерами. Потрібно піти на поступки і зберегти свою репутацію.


 



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – ти будеш в центрі уваги колективу. Публічні виступи принесуть гарні результати. Зібравши команду однодумців, ти досягнеш успіху. У другій половині дня стережися пліткарів і пліток. Тримайся осторонь від усіх провокацій і конфліктів, займися аналізом інформації.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто подбати про свою репутацію. Провокації недоброзичливців можуть вивести тебе з рівноваги. Керівник не стане підтримувати твої ідеї. У другій половині дня займися роботою з пошуку потрібної і корисної інформації. Освоєння нових навичок буде дуже ефективним і принесе користь.





 

Р а к (22.06 - 22.07) –  вранці старайся не перейматися через дрібниці, інакше виникнуть складнощі. Постарайся поставитися до прохання керівника спокійно і стримано. У другій половині дня тобі варто проявити наполегливість у діалозі з партнерами. Не варто послаблювати свої позиції через дружні стосунки.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня намагайся не звертати уваги на критику оточуючих. Тобі варто зосередитися на освоєнні нової інформації та корисних знань. У другій половині дня ти отримаєш важливе завдання від керівника. Проявивши старанність, ти зможеш отримати гарні результати.

 




Д і в а (24.08 - 23.09) – будь уважніше при підписанні документів і важливих паперів. Намагайся довіряти своєму досвіду і раціональним судженням, а не емоціям. У другій половині дня на тебе чекає похвала від керівництва. Колеги можуть проявити ворожість до твоїх ідей. Слід використати дипломатичність, щоб згладити конфліктну ситуацію.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці будь уважніше з документами та цінними речами. Твоя неуважність може призвести до неприємної ситуації. У другій половині дня на тебе чекає серйозний конфлікт із керівництвом. Не варто піддаватися емоціям і робити необдумані вчинки. Увечері варто усамітнитися, щоб зайнятися духовною практикою.





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, підготуйся до неї. Твої лідерські якості будуть ефективними для отримання потрібних результатів. У другій половині дня керівник допоможе реалізувати твої наміри. Намагайся використовувати наявну інформацію проти своїх недоброзичливців.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде насичений складними конфліктами, які доведеться вирішити. Твої колеги поставляться вороже до нових ідей і планів. У другій половині дня ти зможеш отримати підтримку від однодумців. Намагайся не звертати уваги на труднощі і слідувати своїм планам.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини. Намічені плани можуть змінитися. Тобі варто відволіктися від суєти і зайнятися раціональними діями. У другій половині дня тобі надійде інформація від партнерів, використовуючи яку, ти отримаєш прибуток.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі доведеться вирішувати проблеми своїх колег. Намагайся не втручатися в конфліктні ситуації. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Не варто лінуватися, доводь розпочаті справи до кінця. Увечері родичі можуть спричинити занепокоєння.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з негативними особами. Тобі потрібно розробити нову стратегію дій. У другій половині дня колега допоможе вирішити складну ситуацію. Не варто нікого посвячувати в свої проблеми і розповідати про недоліки. Увечері спробуй зайнятися творчістю.






 

Дозвілля

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR






 

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – Звітна виставка фотоклубу „White Rabbit”

GONZO, кіноклуб – „Коханці на колесах”

Сонях, театр – „Дід Мороз, Ау-у-у-у!”