Санта Клаус у Америці. Бабо Наттале в Італії, Йоулупуккі у Фінляндії, а у нас - Дід Мороз і Снігуронька. Без цих казкових персонажів і Новий рік не Новий рік. Скільки вартуватиме запросити дідуся з онучкою на ваше свято або додому до дитини?

Віктору лише 25, проте напередодні новорічних свят до нього звертаються не інакше, як "дідусю". Саме так здивовано вигукують малята, коли Дід Мороз приходить до них додому. Здивування, радість і активне спілкування - усе це дарують вони казковому дідусеві. Та й він сам переконаний - зумієш подарувати дитині казку, і сліз у малюка не побачиш.

Тетяна працює Снігуронькою вже восьмий рік. Каже: від того, що сама стає частинкою новорічного дива, у нього вірить іще з більшим завзяттям. Та й перед Дідом морозом і дорослі і діти - однакові. Хіба що спершу старших треба трошки заохотити до розваги власним прикладом.

І поки дітям радість, батькам - відкривати гаманці. Адже запрошення Діда Мороза й Снігуроньки додому коштуватиме близько 200 гривень. Привітати дорослий колектив у офісі - дещо дешевше, близько 150 гривень. А от новорічна забава на корпоративі обійдеться орієнтовно у 400 гривень. Та врешті, гарний настрій ні за які гроші не купиш.