Сайт ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)) презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у січні - читайте далі.

Однією з ТОП-кримінальних тем січня 2013-го року стало жорстоке вбивство таксиста, що сталося напередодні "Нового року" Змії, 30 грудня 2012. Загиблому рівнянину був 51 рік. Неподалік його тіла правоохоронці виявили і калюжі крові. Констатують, що чоловіка добряче побили.

Ще активніше читачі нашого сайту обговорювали тоді подвійне вбивство, скоєне ревнивим чоловіком. На Костопільщині чоловік вбив свою дружину та її коханця, ще й порізав статеві органи.

Того ж місяця сталися кілька трагічних ДТП: у одній травмувалося четверо людей, у другій - загинула 21-річна дівчина, у третій отримали травми вже 8 людей.

У січні 2013-го на Володимиреччині п'яний молодик стріляв по відвідувачах місцевого кафе, а у Рівному до квартири жінки ввірвалися невідомі, після чого вона ледь прийшла до тями.

Окрім "злочинних" подій у Рівному активно дискутували на теми, кому віддати в оренду КП "Теплотранссервіс", чому на підземку через проспект Миру повісили замок та чи варто називати вулицю у місті на честь Василя Червонія.

У січні також стало відомо й те, що жителі Рівне нщини можуть в інтернеті подивитися, чи не зазіхає хтось на їхню земельну ділянку.

А "на десерт" рівняни палко оцінювали кулінарні таланти одиного із найвідоміших українських бардів, поета-пісняра Олександра Смика.