Що чекає на Україну і світ у майбутньому та чому зміниться система, яка донині панувала - питання, які зараз цікавлять багатьох. А от відповіді на нього могли почути у Рівному цієї неділі.

Не лише Україна, а й і увесь світ нині живе в очікуванні великих змін, - говорить автор "Стратегії теплого океану". Як усе буде вже передрікає.

Майбутнє не зле, говорить чоловік, однак безжалісне. Прийде новий архетип, а коди, якими користується кожна індивідуальна свідомість, повністю зміняться. Усе, що здавалось непорушним - зникне. Так як зазнав краху Радянський союз усього за три серпневі дні 91-го року. І епоха ієрархії заміниться епохою так званої "мережі".

Повністю ієрархія у цих групах не зникне, однак вона стане зовсім іншою. На підсвідомому рівні люди розуміють, що не не потребують лідера для народу, натомість народним лідером є кожен з нас. Через це на Київському Євромайдані досі немає когось одного головного - говорить Олексій Арестович. І якщо, нині такі речі не усі ще сприймають і розуміють, то у квітні 2014 року, прогнозує автор стратегії, вже всім стане очевидно, що ми живемо у новій епосі.