Сайт ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)) презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2013 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у лютому - читайте далі.

Підсумки "зміїного" 2013-го. У січні у Рівному обговорювали жорстоке вбивство таксиста та підземку "під замком"

Найбільшого ажіотажу у лютому 2013 наробила інформація про інспектора з держтехногенбезпеки, який побив двох хлопців. Обох хлопців, одному з яких 16 років, а іншому 20 госпіталізували до лікарні з важкими черепно–мозковими травмами.

Того ж місяця на Рівне нщині начебто збиралися здійснити терористичний акт та викрили підпільний завод BMW та Mercedes.

Громадське обурення викликала у лютому й інформація про рівненського водія маршрутки, що відмовився перевозити інваліда, навіть за гроші.

У школярів обласного центру, тим часом, у лютому оголосили позачергові канікули - оголосили карантин.

Старша молодь, у свою чергу, займалася активними пошуками ловеласа, що ошукував дівчат.

А вже наприкінці місяця Рівне нщину шокували дві жахливі звістки з Гощанщини: повісилася 14-річна школярка, а священника засудили за інтим з неповнолітньою.

У лютому також з четвертої спроби відкрили Перинатальний центр, а всеукраїнський мобільний оператор "порадував" своїх користувачів підняттям тарифів.

А от місцеві митці вчергове підняли тему "Хмельницький – місто базарів? Рівне – місто …?". Дискусія на цю тему набрала чимало коментарів на сайті Rivne1.tv.