Останній день року

Іменини святкують: Вікторія, Зоя, Марк, Михайло, Модест, Севастіан, Семен (Симеон), Флор (Фрол)


 

Символ дня - Золотий лебідь. Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Пізнання світу через любов. Ясне бачення вищих духовних цінностей і прагнення до них.

Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу зроблену за місяць, виявляти недоліки і прорахунки. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також вибачити тих, хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба - почекайте до початку наступного дня.

У цей місячний день дуже добре очищати будинок і вносити в дім талісмани.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка в цей місячний день небажана.

Від сексу краще утриматись.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня не варто сердитися на близьких. Тобі потрібно заспокоїтися і зайнятися приємними справами. У другій половині дня займися покупкою подарунків для близьких. Увечері можуть завітати гості, які тебе здивують і принесуть гарні емоції.



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці старайся не конфліктувати з родичами. Тобі доведеться виступити в ролі миротворця між поколіннями родини. У другій половині дня старайся не приймати близько до серця критику коханої людини. Приготуй святкову вечерю, щоб порадувати близьких. Увечері займися тим, що принесе тобі радість.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні не варто звертати уваги на дрібні побутові подразники. Намагайся прогулятися або відвідати виставку, щоб зняти напругу. У другій половині дня родичі можуть принести клопоти. Не варто згадувати старих образ і провокувати конфліктні ситуації. Увечері зроби все, щоб створити святкову атмосферу.




 

Р а к (22.06 - 22.07) –  сьогодні тобі варто подбати про благоустрій оселі. Наведи порядок у підсобних приміщеннях і позбудься старих речей. Тобі варто приділити увагу святковому декору кімнати. У другій половині дня старайся не конфліктувати з близькими. Твій партнер потребує теплоти й уваги, приготуй романтичну вечерю.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися господарськими клопотами вдома. Намагайся бути обережнішою у поводженні з агресивними засобами побутової хімії. Якщо потрібно зайнятися покупками до Нового року, намагайся не економити на продуктах, вибирай тільки якісний товар.


 



Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто зайнятися приготуванням до свят. Зроби близьким подарунок, приготувавши незвичайні конкурси. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Вирушай у боулінг або розважальний центр, щоб відпочити. Увечері варто обмежити вживання жирної і важкої їжі.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні на тебе чекає бурхлива діяльність, пов'язана зі святковими приготуваннями. Не варто поспішати і робити необдумані покупки. У другій половині дня займися своєю зовнішністю. Запроси в гості друзів, щоб весело провести час. Увечері на тебе чекає приємна новина від далеких родичів.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – можливі складнощі у спілкуванні із сусідами. Не варто конфліктувати, краще перевести проблему в жартівливу форму. У другій половині дня тобі потрібно подбати про родичів похилого віку. Теплота твоїх слів і увага дуже важливі для близької людини. Увечері проведи час із сім'єю і влаштуй смачне застілля.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти зможеш вирішити кілька складних завдань. Друзі допоможуть вирішити фінансове питання. У другій половині дня старайся планувати свій час, щоб виконати поставлені завдання. Влаштуй справжнє свято, подбай про святковий стіл і запроси найближчих людей.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити сім'ї та вирішенню побутових питань. Потрібно усунути всі неполадки в квартирі, щоб підготуватися до свята. Займися закупівлею продуктів. Продумай страви, які ти приготуєш для святкового столу. Увечері тобі варто раніше лягти спати, щоб відновити сили.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня займися наведенням порядку у своєму гардеробі. Роздай ті речі, які ти не носиш. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися господарськими справами. Наведи чистоту і порядок у кухні і додай приємних дрібничок в декорі. Увечері вирушай у гості до старих друзів.





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – якщо ти плануєш сьогодні здійснити покупки - краще зробити це від самого ранку. Будь обережніше в спілкуванні зі своїми домочадцями, бо одне необережне слово може зіпсувати весь святковий настрій і тобі, і їм. Чудовий день для спілкування. Надвечір спробуй влаштувати близьким маленький сюрприз.





 

Дозвілля

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR




 

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Сонях, театр – „Дід Мороз, Ау-у-у-у!”

Лагуна, нічний клуб – „New Year Party”

Le Chalet (Ле Шале) – „Новорічна ніч”