Відповідно з китайським гороскопом,  рік Коня починається 31 січня 2014 і закінчується 18 лютого 2015. Специфічна особливість року - формування таких обставин, які змусять людство зімкнути свої ряди, об'єднати зусилля.

Щиросерді люди будуть щедро винагороджені справедливим Конем - їм гороскоп обіцяє неодмінний постійний супровід фортуни в усіх сферах життя. Сильним, цілеспрямованим особистостям саме час проявити свою яскраву індивідуальність, вдосконалити соціально-значущі якості, ділові здібності.

Найгірше справи будуть у недоброчесних, лицемірних, брехливих членів суспільства, аферистів і пройдисвітів, що полюбляють поживитися за чужий рахунок. Кінь неймовірно прозорливий, володіє гострим розумом, правдивий, чесний, нелюбить неохайність, підлість.

Талісман року строгий, але не злий, не мстивий, тому готовий забезпечити вам сприяння і заступництво, якщо ви від усього серця розкаєтесь в помилках, неправильних кроках.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – людей, народжених під знаком Овна, в 2014 році очікує не один шанс дістати щасливий квиток. Головне - не упустити цей шанс і опинитися в потрібний час у потрібному місці. Найсприятливіший період Овнам належить навесні 2014 року. Доречно в цей період змінити сферу діяльності. Якщо здається, що нинішнє заняття Вам дещо набридло, варто спробувати своє щастя в чомусь новому. Цього року у буде чимало періодів, які дозволять розслабитися і зітхнути вільно.Також хороші можливості для Овнів можуть з'явитися в кінці літа або початку осені 2014 року. Так як символ цього року - Кінь - є твариною дуже працьовитою, він буде допомагати, особливо в цей період, тим, хто старанно трудиться і наполегливо прагне до своєї мети. Головне - навчіться правильно розподіляти свої сили і можливості.



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – на Тельців очікують у новому 2014 великі зміни у багатьох сферах життя. Можливо, що Ви відкриєте в собі нові, невідомі раніше таланти або які-небудь можливості, які багато в чому і змінять Ваше життя в цілому. Загалом, як кажуть зірки, Тельці в цьому році стануть більш оптимістично налаштовані і позитивні, що, безсумнівно, поліпшить, як їх життя, так і оточення. Швидше за все, нерідкими будуть звернення друзів і близьких Тельців до них за порадою. Але допомагати, навіть словом, краще тільки в тому випадку, коли Ви глибоко впевнені в правильності тієї чи іншої пропозиції. Взагалі, можливо, Тельці змінять життєві пріоритети. Справа в тому, що Ви можете усвідомити, що цілі, яких Ви намагалися домогтися раніше в різних сферах діяльності, так і залишилися нездійсненими бажаннями, а, думаючи, що Ви рухалися до них назустріч, насправді Ви просто тупцювали на місці. Ви можете змінити як способи досягнення цілей, так і самі цілі, і, швидше за все, приймете вірне рішення, яке допоможе Вам у майбутньому.





Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – рік може початися для людей, народжених під знаком Близнюки, дуже неоднозначно. Деякі справи будуть складатися несподівано добре, а деякі, навпаки, можуть розчарувати Вас, незважаючи на їх очікування. Зірки рекомендують Близнюкам постаратися подивитися на ситуацію з боку і, так би мовити, вивчити своє оточення. Саме поняття того, хто Вам друг, а хто ворог, багато в чому вирішить ситуацію 2014 року в цілому. Якщо у Вас є конфлікти або істотні розбіжності, постарайтеся розібратися з цим на початку року, не затягуйте. Одна з головних порад, яку можна дати Близнюкам на період всього 2014 року - не впадати в розпач і намагатися не вибиватися з колії, тому що, імовірно, що повернутися в неї назад буде дуже непросто. Варто Близнюкам в цей період часу і попрацювати над собою. У першу чергу це стосується того, щоб визначити те, чого Ви хочете від тих чи інших сфер діяльності і людей.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – 2014 обіцяє стати для Раків дуже яскравим, насиченим, цікавим та емоційним. Зірки рекомендують представникам даного знаку Зодіаку в цьому році налаштуватися на позитив, тому що саме від того, як вони будуть мислити буде залежить весь рік у цілому. Якщо Ви будете вірити в краще і не здаватися перед дрібними труднощами, то й, відповідно, багато чого буде складатися вдало, і серйозних проблем не виникне. А якщо ж будете песимістично налаштовані, навпаки, можете почати притягати до себе такі ж нерадісні події. Можливо, що Раки в 2014 році захочуть змінити свої інтереси або навіть коло друзів. Удача буде поруч з Вами дуже часто. Важливо тільки не упустити момент, і, що називається, вхопити її хвіст. Зірки рекомендують Ракам взагалі протягом 2014 виключити по можливості ризиковані ситуації у своєму житті. Не випробовуйте долю. Небажаними також будуть поїздки в далекі країни.




Л е в (23.07 - 23.08) – зірки рекомендують Левам у новому 2014 викладатися „на всі сто” у тих справах, в яких особливо важливий успіх. Так як, скільки вкладете, стільки й отримаєте. Сподіватися на удачу і на «авось» у багатьох важливих питаннях Левам, швидше за все, в 2014 році не доведеться. Потрібно трудитися, але праця ця не залишиться не оцінена. Також корисно буде розвинути спостережливість і уважність. Так як, придивившись уважніше, і, так би мовити, вивчивши детально деякі важливі ситуації та події, Ви зможете побачити багато того, що не помічали, а це, ймовірно, і є ключовими моментами, на які слід звернути увагу для наступних висновків. Намагайтеся більше спостерігати, ніж слухати, особливо, думки людей, що не входять у Ваше близьке оточення. А головною умовою для Левів у 2014 році стане віра в свої сили і обов'язкова завзятість.




Д і в а (24.08 - 23.09) – Новий 2014 не обіцяв бути для людей, народжених під знаком Діва, абсолютно спокійним і безконфліктним, але намагайтеся мислити позитивно і витягувати уроки зі всього. Адже недарма кажуть, що труднощі загартовують. Ближче до весни ситуації в різних сферах обіцяють прояснитися і стати більш комфортними і спокійними. Не виключені й приємні сюрпризи для представників цього знаку Зодіаку. Так, наприклад, Ви можете познайомитися з людиною, яка стане Вам надійним другом і підтримає в чомусь. Також є ймовірність, що у Ваше життя повернуться і старі друзі, з якими Ви не спілкувалися з якоїсь сварки, або ж просто «загубилися», роз'їхавшись хто куди, як це часто буває в житті. Втім, в першу чергу, зірки рекомендують зайнятися Дівам саме професійною реалізацією. Зокрема, Ваш дохід буде взаємопов'язаний з успіхами на професійних теренах.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – У 2014 році зірки рекомендують людям, народженим під знаком Терези, бути особливо уважними і навчитися концентруватися. Особливо цього від Вас, швидше за все, зажадають справи в перші місяці 2014 року. Так як, якщо Ви будете робити все абияк, можливо, доведеться в майбутньму змусити Вас пошкодувати про Вашу неуважність або попросту халтуру. Терези можуть отримати підвищення на роботі або ж матеріальну винагороду. Тому одна з головних порад Терезам на весь 2014 - не лінуйтеся. Використовуйте даний рік для майбутнього. Ймовірно й те, що представників цього знаку гороскопа чекають в 2014 році серйозні зміни в кінці весни або ж з початку першої половини літа. А зміни, швидше за все, стануть приємними і позитивно позначаться на майбутньому Терезів, зробивши їх сильніше і впевненіше в собі.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – Новий 2014 готує людям, народженим під знаком Скорпіона, період динамічного розвитку: доведеться чого пізнати, багато чому навчитися, зробити кроки вперед у різних сферах. Це буде Вам на користь. Так як з'являться нові можливості, нові перспективи, Ви зможете реалізувати себе в нових проектах або навіть сферах діяльності. Тому зірки не рекомендують Скорпіонам протягом цього року лінуватися. «Вбирайте» в себе нові знання, по можливості, обов'язково вчіться. Це Вам точно не завадить. На початку 2014 року намагайтеся довести до кінця торішні справи, якщо такі є. І тільки після цього починайте нові. Не хапайтеся за все відразу. Навіщо розпорошуватися? Не біжіть за двома зайцями відразу. Це може не привести ні до чого хорошого. Робіть все поступово і обдумано.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – небесні світила рекомендують приділяти якомога більше уваги стосункам. Це може стосуватися як особистого життя, так і взаємовідносин з Вашими колегами по роботі і партнерами. Саме від того, які зв'язки Ви зумієте налагодити з багатьма людьми, залежатиме і Ваш успіх у цей період часу. Не завадить розвинути особисті таланти. Крім того, що це принесе Вам неабияке задоволення. Це може позитивно відбитися на Вашій професійній сфері діяльності. Стрільцям варто бути готовими до того, що в 2014 році їх можуть очікувати як злети, так і падіння. Проте пам'ятайте, що коли зачиняються одні двері, як правило, відчиняються другі. Потрібно лише зауважити новий шанс і не упустити його. Загалом, зірки радять Стрільцям бути активними, діяльними і цілеспрямованими.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – не варто обмежувати своє коло спілкування лише сім'єю, родичами та близькими друзями. Навпаки, намагайтеся бути, що називається, «в гущі» подій. Намагайтеся частіше перебувати в соціумі. Такий спосіб життя позитивно відіб'ється на Вашому самопочутті, підвищить впевненість у собі, навчить спілкуванню з незнайомими людьми, що досить важливо в житті. У 2014 році, ймовірно, стане дійсністю не одне заповітне бажання Козерогів. Причому, відбутися це може найнесподіванішим чином. Ви самі здивуєтеся, коли почнуть збуватися Ваші мрії в той час, коли Ви цього зовсім не очікуєте. Так що 2014 обіцяє бути багатим на сюрпризи і приємні несподіванки. Загалом, рік Коня обіцяє бути для Козерогів дуже успішним. Це сприятливий період, щоб почати нову сферу діяльності, освоїти нову справу, і взагалі змінити у Вашому житті те, що Вас не влаштовує.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – зірки рекомендують Водоліям взяти «на озброєння» девіз: «Бачу ціль - не бачу перешкод», і слідувати йому протягом 2014 року. Звичайно, не потрібно сприймати все конкретно, і, що називається, йти по головах. Але, все-таки, здатність зосереджуватися на своїй головній меті і не звертати увагу на другорядні фактори може допомогти Водоліям досягти цієї самої мети. Удача буде супроводжувати тільки тих Водоліїв, які досягли всього своєю власною працею і цілеспрямованістю. А от тим, хто звик живитися за рахунок інших, рік Коня, який відрізняється своєю працьовитістю, навряд чи принесе багато корисного і доброго. Так що, шановні Водолії, робіть висновки! Рік принесе Вам оновлення в різних сферах життя: Ви відчуєте прилив нових сил, енергії, станете сильнішими і витривалішими, що позитивно відіб'ється на Вашому майбутньому.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – рік обіцяє бути для Риб досить вдалим і благополучним. Але таким він буде, швидше за все, тільки для тих Риб, які зуміють повірити, так би мовити, в унікальність своєї мрії і зробити все можливе для її здійснення. Якщо Вам здається, що сфера діяльності, якою Ви займаєтеся, не дає повною мірою розкритися Вашим творчим здібностям і можливостям і перестала Вас надихати, задумайтеся, можливо, варто змінити професію. Якщо ж Ви заплуталися в собі і не знаєте, чим далі займатися, як стверджують астрологи, відповідь Вам можуть допомогти отримати подорожі, де Ви знайдете натхнення і нові творчі ідеї. Тому, якщо є можливість, змініть звичну сферу діяльності. Ймовірно, що нові місця дадуть Вам нові ідеї та надихнуть Вас для нових звершень. Швидше за все, це позитивно позначиться на Вашому житті. Загалом, 2014 обіцяє бути багатим на приємні моменти і нові враження.