Кінь - не тільки символ наступного року. Кінь ще й найкращий друг козака. У кінно-спортивному клубі "Патріот"до сідла дітей привчають змалечку, аби у майбутньому юні рівняни і рівнянки разом зі своїми улюбленцями завойовували медалі на всеукраїнських змаганнях. Цьогоріч таких нарахували 17. Вправні вершники Обіцяють, що в рік коня нагород завоюють більше.

Олександра перед виступом на манежі сідлає коня особисто. Вона на змаганнях виступає регулярно. Каже, чим зручніше буде тварині, тим вищими стануть спортивні результати.

У кінно-спортивному клубі " Патріот" діти та дорослі не тільки активно проводять своє дозвілля, а і лікують хвороби. Окрім того у спортивній школі при клубі постійно займається 35 дітей. Частина з них постійно бере участь у Всеукраїнських змаганнях. Всього за рік вихованці клубу завоювали 17 медалей різного ґатунку на турнірах найвищого рівня.

Кінно-спортивний клуб на досягнутому зупинятися не збирається. І в майбутньому його вихованці завоюють набагато більше перемог. Окрім участі, планують патріотівці прийняти у 2014-му Всеукраїнські змагання і в себе в Козлині.