Ті самі гості – в ту саму хату. Дитсадківський довгобуд, який мав шанс стати університетом, тепер повернувся до свого первісного призначення: його будуть добудовувати як дитсадок. Рішення із цього приводу вже є.

Міська рада на сесії 26 грудня вирішила змінити цільове використання об’­єкта приватизації, а саме незавершеного будівництва на вулиці Євгена ­Коновальця, 16. Замість запланованого раніше ­навчального корпусу там буде дитсадок.

Об’єкт на Коновальця, 16 був приватизований Міжнародним економіко-гуманітарним універси­тетом імені академіка С. Дем’янчука, який мав наміри завершити будівництво та перепрофілювати його під навчальний корпус. Утім, приватний навчальний заклад передумав розбудовуватися, а звернувся до міської влади з проханням змінити цільове призначення бу­дівлі під дитячий садок.

– Враховуючи таке звернення, ми підготували проект рішення і винесли на розгляд депутатів. Рівне рада його підтримала, – підтвердив в.о. начальника міського управління комунальною власністю Олег Гарник.

Тож невдовзі на вулиці Коновальця має з’явитися приватний дошкільний навчальний заклад із поглибленою підготовкою дітей.

Про те, що Рівне рада підтримала звернення МЕГУ, у самому університеті на час дзвінка кореспондента ще не знали, тому прокоментувати ситуацію не взялися. А чому в університету змінилися плани, здогадатися неважко: мабуть, на місця в дитсадку більший попит, ніж на навчання у приватному університеті.

Джерело: газета "7 ДНІВ"