Оборона Севастополя трималась на рівненському... голосі. Щоправда, битва була вокальною. Рівнянин Віталій Буняк разом з чотирнадцятьма іншими голосистими юнаками став учасником команди міста Севастополь у проекті "Битва хорів".

Саме так нині говорить про одну з улюблених композицій 18-річний рівнянин Віталій Буняк. Він упродовж восьми тижнів боровся за перемогу у проекті "Битва хорів" у складі хору міста Севастополь. За тим, що виступав за команду іншого міста не шкодує. Каже: так сталося випадково, але ж і хору з Рівного у проекті не було. Розповідає, із випробуваннями тренера Ірини Білик пов'язані і найяскравіші враження на проекті.

За плечима у Віталія заняття у багатьох спортивних секціях, кількарічний спів у хорі при Рівне нському палаці дітей та молоді, участь у різних колективах. При цьому професійно вокалом юнак ніколи не займався. Проте вже відзначився у кількох талант-шоу. Зокрема встиг перемогти у "Караоке на майдані", пройти у тренувальний табір третього сезону "Х-фактору". Та поки найвдалішим став виступ у чоловічому колективі у "Битві хорів". Віталій лишився задоволений, адже чоловіча енергетика мала свою потужну силу, та й на дівчат не відволікалися. Думали лише про вдалий виступ.

І хоч у фіналі проекту команда Віталія здобула лише третє, юнак не засмучується. Упевнений: все ще попереду. А поки, долає фінансові труднощі та самовдосконалює вокальну майстерність. Адже шоу має тривати.