Іменини святкують: Василь, Емілія


 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і намагатись не дивитися в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення статків і прихильності начальства.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день підходить для зміни роботи і вступу на нову посаду. Тобі не варто боятися змін, все піде на краще. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з новими партнерами. Можливі складнощі у вирішенні фінансових питань. Увечері старайся відмовитися від спілкування з неприємними людьми.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня на тебе чекає інтенсивне навантаження. Намагайся не втручатися в інтриги і плітки колег. У другій половині дня займися наведенням порядку в робочій документації. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівництва, щоб розв'язати складну ситуацію. Увечері запроси в гості близьку подругу.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня ти отримаєш важливу звістку від старих партнерів. Тобі потрібно замислитися над можливими ризиками. У другій половині дня намагайся зайнятися освоєнням важливої ​​інформації. Варто впроваджувати нові методи в роботу. Вільний час присвяти спілкуванню з колегами.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня потрібно зосередити свої зусилля на побудові нових зв'язків. Твій керівник може негативно поставитися до нових планів. У другій половині дня стережися пліток своїх недоброзичливців. Варто проявити спокій і витримку, щоб досягти гарних результатів. Увечері порадуй близьких смачненьким.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день варто присвятити роботі з документами та цінними паперами. Тобі не варто нікуди поспішати, зважуй кожен свій вчинок. У другій половині дня варто зайнятися відновленням стосунків зі старими партнерами. Тобі потрібно уважно переглянути причини недоліків у роботі. Вільний час присвяти відновленню  здоров'я.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто присвятити впровадженню нових технологій у роботу. Твої колеги можуть протидіяти новим починанням. У другій половині дня постарайся відмовитися від спілкування з опонентами. Тобі потрібно звернути увагу на плани керівництва. Увечері спробуй відволіктися від суєти і подумати насамоті.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня постарайся відмовитися від далеких відряджень і поїздок. Тобі потрібно навчитися прислухатися до думки оточуючих. У другій половині дня варто поговорити з керівництвом про свої ідеї. Не слід сприймати близько до серця критику колег. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день потрібно провести в спокійній і дружній атмосфері. Варто переключити увагу на вирішення фінансових питань. Можливо, ти отримаєш підтримку від впливової особи. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про премії. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від друзів.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Тобі доведеться виступити в ролі миротворця в серйозному конфлікті. Вільний час присвяти творчому заняттю, яке надихає.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто провести в колективі однодумців. Намагайся не піддаватися емоціям і будь спокійною. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Партнери принесуть прибуток і стабільне фінансове зростання. Увечері на тебе чекає зустріч зі старим другом, який приємно тебе здивує.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня можуть виникнути проблеми в сім'ї. Тобі не варто звертати уваги на проблеми у стосунках. У другій половині дня постарайся не втручатися в суперечки і конфлікти між колегами. Тобі потрібно звернутися за порадою до свого наставника. Увечері займися наведенням порядку в своїй кімнаті.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – варто звернути увагу на отриману інформацію. Використовуй свій професійний досвід, щоб не припуститися помилок. У другій половині дня тобі доведеться змінити свої плани. Партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Увечері слід розслабитися за допомогою теплої ванни з травами і морською сіллю.




 

Дозвілля

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Кохання у великому місті 3”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR





 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

 „Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”





 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”