День АР Крим (автономної республіки Крим)


 

Символ - Павук, Павутина. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрощах, бажанні помсти, гордині...

Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми. Цей день краще провести усамітнено, або хоча б обмежити себе у контактах.

Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Цього дня бажано чистити помешкання, а також тіло та думки. Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах. Фізичні навантаження потрібно обмежити.

Cтрижка в цей місячний день продовжує життя.

Секс ліпше відкласти до кращих часів.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто звернути увагу на ряд пропозицій, які надходитимуть. Варто уважно їх розглянути. Не поспішай з висновками і рішеннями - шукай можливості. Варто впоратися з власними забобонами, страхами і невпевненістю в собі. Не упускай час даремно.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – перша половина дня обіцяє бути успішною. До обіду варто здійснити ряд зустрічей і переговорів. Друга половина дня необхідна для завершення розпочатих справ, виконання обіцянок. Зверни увагу на деталі, адже іноді саме вони є важливою складовою. Вечір проведи з близькими.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – це період реалізації ряду очікуваних подій. Не упускай свого шансу. Зараз потрібно викладатися на всі сто відсотків, щоб втілити в життя свої плани. Якими б глобальними вони не були, май впевненість, що самі небеса тобі допомагають.





 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із колегами. Якщо ти маєш проблеми - саме час їх нівелювати. Не варто перевтомлюватися, оскільки твій енергетичний потенціал знаходиться на межі своїх можливостей. Перевтома загрожує захворюванням. Намагайся дотримуватися внутрішнього балансу.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто розглянути ряд пропозицій, які нещодавно надійшли. Швидше за все, зовсім скоро доведеться визначитися з вибором. Звертай увагу не тільки на деталі, але і на перспективу. Прораховуй свої дії на кілька кроків уперед. Гарний час для спілкування з родичами.




 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні доведеться оцінити ситуацію з точки зору її розвитку та обставин, які будуть актуальні згодом. Постарайся максимально точно змоделювати ситуацію, щоб прорахувати можливі ризики сьогоднішніх вкладень. Варто враховувати всі фактори. Пам'ятай, що вже зараз ти закладаєш фундамент свого майбутнього успіху.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню, переговорам і зустрічам. Саме зараз ти маєш слушну нагоду справити враження. Варто зробити його позитивним, адже від цього залежить твоє соціальне і матеріальне становище. Покажи свої сильні сторони, роблячи менший акцент на недоліках.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні варто звернути пильну увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких. Якщо ти зараз не вживеш необхідних заходів, наслідки можуть бути досить невтішні. Пам'ятай, що власний стан здоров'я, як стан здоров'я близьких, прямо пропорційний успіху. Саме тому ти не маєш заощаджувати на найдорожчому.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто звернути увагу на ідеї, які тебе відвідують. Вони мають сенс, і твій оптимізм має під собою ґрунт. Однак тебе бентежитиме ряд об'єктивних причин, через які ти побоїшся взяти на себе відповідальність. Дай собі час для того, щоб твої міркування перетворилися в здійсненний план.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – тобі не варто приймати рішень під впливом емоцій. Оперуй фактами - це вірніший спосіб не вскочити в халепу. Зараз не час витрачати гроші, прибережи їх для вдалішого моменту. Якщо тобі пропонують їх примножити - не поспішай приймати рішення, хтось може скористатися твоєю довірливістю.



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні - твій день. Відкинь забобони. Якщо ти маєш мрію чи мету, починай втілювати її вже зараз Адже мрії, які з'являються у нас, перебувають у повній відповідності з нашою долею. Дозволь собі отримати і прагнути того, чого хочеться найбільше в житті.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із близькими і особливо з дітьми. Поринь разом з ними в атмосферу тепла і затишку. Дозволь їм повірити в те, що мрії обов'язково збуваються. Ось побачиш - ти знайдеш в собі сили для подальшого вирішення проблем, що виникли.




 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR






 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”





 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”