Рівнянка Тетяна Кіяк ніколи не відмовляється від паперової реклами, яку пропонують усім перехожим агенти на вулицях міста. Більше того вона сумлінно збирає старі газети та журнали. Втім не для того, аби здати їх у макулатуру. Жінка навчилася перетворювати паперовий непотріб на вироби мистецтва. Майстерністю паперового санітара міста зацікавилася Наталка Пастухова.

Колишній журналіст, а нині викладачка польської мови Тетяна Кіяк своє життя без творчості просто не уявляє. В її помешканні власні роботи знаходяться скрізь - квартира розмальована від підлоги до стелі.

Тетяна плетінням з паперу займається тільки рік. Каже, сам процес не складний, хоч і трошки марудний.

Таких паперових лозинок Тетяні треба багато. З них вона робить різноманітні предмети - від ялинкових іграшок до кошиків. Із матеріалом, каже майстриня, проблем практично немає.

Натхнення та додаткові знання Тетяна знаходить на вулиці та в інтернеті. Свій вільний від роботи час вона поділяє між улюбленими заняттями - малюванням та плетінням.

Свої плетені роботи Тетяна Кіяк наразі ще ніде не виставляла. Проте сподівається, що незабаром зможе не тільки поширити власну колекцію паперових предметів, але й провести майстер-клас для усіх, кого зацікавив такий вид мистецтва.