Як стало відомо, в.о. голови Політради УНА Олександр Музичко (Білий) прямував на Київ маршруткою "Київ - Луцьк". Та на посту ДАІ у Корці мікроавтобус зупинили.

Як повідомили у соцмережі Facebook однопартійці Білого, Олександра хочуть затримати. Як повідомив сам Музичко, його затримують "за постановою слідчого щодо викрадення людини чи то як підозрюваного чи то як свідка."

Толком нічого пояснити заступник начальника УБОЗу та начальник ВКР Рівне нського МВ УМВС, які прибули на місце, Олександру Музичку не можуть.

Ми зв'язались із Олександром телефоном.

“Маршрутку Луцьк-Київ, в якій прямував на Київ Олександр Музичко, була зупинена на корецькому посту ДАЇ. Невідомі люди, які представились міліціянтами, просили вийти Олександра Музичка, голову політради політичної партії Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО) і вимагали проїхати з ними.

На даний момент Олександр Музичко відмовляється проїхати з ними, оскільки немає ніяких законних підстав, ніяких ордера на орешт, ніяких постанов, нічого. Лише на словах," - повідомив голова РМО УНА Ярослав Гранітний, пише офіційна сторінка рівненської обласної організації УНА-УНСО .

pic

pic

pic

Станом на 19:30 мобільний зв'язок із Олександром Музичком відсутній.

Як повідомили соратники Олександра Музичка у соцмережі, на разі правоохоронці його відпустили.

pic

Перший місцевий продовжує спроби зв'язатися з Олександром, аби дізнатися подробиці.