Депутати на бюджетній комісії Рівнеради відмовились фінансувати онлайн-трансляції сесії ради. Про це повідомляє сайт ((http://vse.rv.ua)(ВСЕ)). Нагадаємо, що в рамках програми розвитку інформаційного простору на це планували витратити більше 70 тисяч гривень з бюджету 2014 року. Однак цю пропозицію депутати не підтримали.

- У ЗМІ пишуть, що зробити таку трансляцію можна значно дешевше. Можливо варто прислухатися до тих пропозицій та зекономити, - зауважив депутати Рівне ради Юрій Запорожець.

- Шановні колеги, ще на минулому засіданні бюджетної комісії ми домовились, що не будемо підтримувати ці витрати. Зараз засоби масової інформації самі транслюють сесії в он лайні ми це робити нікому не забороняємо. А тратити кошти на це не варто, - зауважив заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук.

У підсумку депутати на бюджетній комісії вирішили підтримати програму розвитку інформаційного простору на 2014 роки, однак без трансляції сесії. А зекономлені кошти вирішили перерахувати на завершення реконструкції міської лікарні, там встановлять нові вікна.