Омріяні подарунки отримали останні учасники благодійної акції "Добро на Різдво". Євгенія Литвиненко та Анатолій Басараба відтепер вірять не тільки у святого Миколая, але й у добрих людей. Завдяки яким батьки Євгенії куплять для неї легкий інвалідний візочок, а Анатолій підкорюватиме віртуальний світ на новій приставці.

По-домашньому, у вестибюлі Палацу дітей та молоді розпочався завершальний етап благодійної акції "Добро на Різдво". У сімейній обстановці зібралися і організатори акції і його учасники , і самі благодійники.

Одним з найбільших благодійників цього року виявилося товариство Реноме. Його працівники, колядуючи, назбирали гроші, якими поділилися із хворими дітками та учасниками благодійної акції. Завдяки їм мама Євгенії Литвиненко тепер зможе придбати дитині легкий інвалідний візочок.

Омріяну приставку Соні-плейстейшен отримав і талановитий поет Анатолій Басараба.

Усі учасники акції задоволені. Організатори запевняють, добро не зупинятимуть, а навпаки, і далі спонукатимуть людей на гарні вчинки.

У Палаці дітей та молоді нагадують, благодійність не має часових меж, тому й надалі проводитимуть різноманітні акції та фестивалі на підтримку дітей, які цього потребують.