Іменини святкують: Анастасій, Герасим, Іван, Ксенія, Оксана, Тимофій

 

Символ дня — Роза вітрів. У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

 В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, - не скупіться на взаємні компліменти.

 День сприятливий для хірургічних операцій.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день для неспішного руху вперед, для осмислювання потенційної стратегії, для планування майбутнього. Використовуй день, крім роботи, для приємних занять, прогулянок, з мінімумом зв'язків, контактів і дзвінків. Ретельно перевіряй отриману інформацію і вісті. Не варто довіряти неперевіреним фактам.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні краще займатися цікавими справами, такими, де стимулюється твоє пізнання, тяга до новизни. Близько обіду на роботі назріє метушня і аврал. У другій половині дня ти відчуєш істотну втому від спілкування за весь день - занадто багато було контактів і переміщень. Вечір варто провести в тиші і спокої.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цього дня краще зайнятися відрядженнями, поїздками. Корисні й важливі зустрічі з людьми, знайомства, діалоги та круглі столи. Міняти обстановку і оточення сьогодні дуже корисно і правильно. Ближче до вечора ти отримуватимеш задоволення від своїх хобі, від зустрічей із друзями і подругами.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – складно буде сконцентруватися, тож варто почекати зі справами, що потребують особливої ​​уваги до дрібниць і скрупульозності. Не варто вирушати в далеку дорогу - як із розважальною, так і з робочою метою. Увечері твої близькі проситимуть  допомоги чи поради. Намагайся не відмовити і грамотно у всьому розібратися.




Л е в (23.07 - 23.08) – ти займатимешся всякими дрібницями. Важко буде зосередитися на чомусь одному й істотному - поточні і дрібні справи розриватимуть тебе в різні боки. Ти можеш отримати якісь новини про важливі для тебе справи або людину, які триматимуть тебе в напрузі до кінця дня. Не варто перейматися і нервувати, все владнається.




Д і в а (24.08 - 23.09) – майже весь день тебе відволікатимуть проблеми і клопоти родичів. Тобі потрібно буде визначитися з пріоритетами на сьогодні. Можлива плутанина і непорозуміння в діловій документації. Вияви уважність та акуратність. Намагайся нічого не підписувати. Після роботи позбав себе від стомлюючого спілкування з близькими.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – питання, що потребують твоєї кмітливості, легко вирішуватимуться. Ти будеш «на коні»! Намагайся не порушувати своїх обіцянок. Що б не сталося, варто вислухати представника іншого боку, свого опонента. Таким чином ти зможеш побачити всю «картинку» повністю. Вечір проведи з родиною.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – по обіді тобі важко буде зібратися і почати продуктивно працювати. Відклади на завтра-післязавтра важливі справи, які через погану якість їхнього виконання можна просто „запороти”. Не варто вступати в суперечки і дебати з будь-ким, - навчися якщо не приймати чужу точку зору, то хоча б розуміти.
 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні залиш багато часу для приємного спілкування, важливих, але цікавих переговорів. Фінансові справи та угоди краще перенести на другу половину дня. Намагайся не зациклюватися на дрібницях і проблемах - «все пройде, пройде і це». Перемикайся швидше, адаптуйся до обставин.

 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні не варто займатися важливими і дорогими покупками. Куплені сьогодні речі виявляться непотрібними і припадатимуть пилом на полицях і вішалках. Тримай себе в позитивному і оптимістичному руслі - оточуючі придивляються і рівняються на тебе. Вечір проведи удвох зі своєю половинкою.





В о д о л і й (21.01 - 18.02) – очікується багато спілкування, знайомств, розмов і листування. Буде велике бажання дізнатися щось нове, чогось навчитися, вирости. У першу чергу це стосуватиметься справ професійних. Не варто займатися фінансовими питаннями, робити важливі покупки. Увечері постарайся максимально відпочити.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день не дуже вдалий для праці на благо Вітчизни. Заважатиме твоя розсіяність, - інтереси розтікатимуться, як вода. Час підходить для легких і спокійних занять. Займися собою - борися зі своїми страхами, культивуй позитив та оптимістичність у всьому. Багато читай і розвивайся. Залиш час для прогулянки.




 

Дозвілля

 „Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”


 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Екватор, ТРЦ – Конкурс „Весілля за ідею!”

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Рівне нський обласний драматичний театр – „Ревізор”

Театр "Сонях" – „Життя-казка”