Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що "праворадикальні угрупування" нібито планують провокації і "не зупиняться навіть перед терактом".

Про це йдеться в його зверненні, розміщеному на сайті МВС у п’ятницю, 7 лютого.

За словами Захарченка, переговорний процес між владою та опозицією дозволив частково зняти напругу в суспільстві, однак "спокій не всім до вподоби".

"Праворадикальні угрупування планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події у Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою", - заявив в.о. голови МВС.

"Сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади у Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію та привернути увагу до себе та своїх вимог", - вважає він.

"Ті, хто планують злочинні дії, повинні пам’ятати – у правоохоронців достатньо можливостей для того, щоб знайти їх та притягнути до кримінальної відповідальності", - пригрозив Захарченко.

Як відомо, напередодні, 6 лютого, у Будинку профспілок стався вибух, внаслідок якого дві людини постраждало. Євромайданівці повідомили, що вибухівку їм підкинули "під виглядом ліків".