У Рівному суд виніс вирок водію, який, будучи нетверезим, в’їхав у групу пішоходів і з місця події втік.

У результаті наїзду троє молодих людей загинули на місці пригоди, ще двох госпіталізували у лікарню. Нагадаємо, жахлива ДТП сталася 16 червня, минулого року поблизу села Шостаків, Рівне нського району. О другій годині ночі гурт молоді повертався з дискотеки. Троє дівчат та стільки ж хлопців йшли узбіччям дороги. У них в’їхав мікроавтобус. 17-річна рівнянка та двоє хлопців 19 та 24 років загинули на місці пригоди. Ще дві дівчини опинились у лікарні. Водій з місця пригоди втік, не надавши жодної допомоги потерпілим.

Автомобіль «Сітроен» знайшли схованим в одному з сільських дворів. Через кілька годин в полі зловили і водія. Це 32-річний рівнянин. Чоловіка відразу взяли під варту. За час слідства було встановлено, що водій на момент скоєння ДТП був нетверезим.

Також слідство довело, що водій міг уникнути наїзду на пішоходів. Адже дорожнє покриття і стан автомобіля це дозволяло зробити.

Попри всі аргументи, водій за час слідства свою провину не визнав. Перед батьками загиблих дітей вибачився лише на останньому засіданні суду.

Оцінивши всі докази та покази свідків, суддя оголосив свій вирок, а це десять років за гратами.

Водій Ігор Новак поки не знає чи буде оскаржувати такий вердикт. Із журналістами спілкуватись відмовився.

Водій також має відшкодувати матеріальну компенсацію родинам загиблих. До вступу вироку у законну силу,Ігор Новак перебуватиме у СІЗО. Далі поїде у колонію. Рідні померлих вердиктом Феміди задоволені. Оскаржувати його не планують. Втім вважають, що жодне покарання вже не поверне до життя їхніх дітей.